You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Любовни триъгълници в „Откраднат живот“: Галя изоставя Петър, Борис избира Вяра

Любовни триъгълници в „Откраднат живот“: Галя изоставя Петър, Борис избира Вяра

Нови любовни триъгълници в „Откраднат живот“, съдбите на героите се разбъркват

Д-р Стилянова зарязва Петър заради Борис в „Откраднат живот“, но цената, която плаща е много тежка. Любовните триъгълници се превръщат в многоъгълници, а отхвърлените любовници се превръщат във врагове.

Болницата се превръща в бойно поле, а част от героите, освен с личния си живот, ще трябва да се справят и с други изпитания. Д-р Калин Генадиев открива, че страда от опасен вирус, заради който професионалната му етика е поставена на изпитание.

Той ще трябва да се изправи пред проблема с приемането на различните в болницата. А Лора Крумова ще влезе в сериала като себе си и ще провокира въпроса за обществената толерантност и информираност за HIV-вируса.

Въпреки че болестта на Калин я плаши, Наталия не е готова да го изостави. И със зъби и нокти се бори да му помогне. Нейната загриженост ще срещне неприемане от страна на Калин, но в крайна сметка, той ще се подложи на терапия по молба на приятелката си.

"Откраднат живот"
„Откраднат живот“

Виолета Захариева открива нова любов и уверено върви по пътя на новото си щастие. Тя е толкова сигурна в себе си, че дори е готова да се върне и в болница „Свети Кирил“, където смята, че й е мястото.

Евгения и професор Генадиев продължават с развода. Обаждане на д-р Василев ще даде допълнителен кураж на Евгения да продължи с тези свои постъпки. Новите млади лекари в болницата обаче ще се забъркат в многоъгълник, който ще се отрази и на работата им.

Д-р Мазов и д-р Хинова спират с войната помежду си, а връзката им е на път да се възстанови. Но има едно условие — докторът да помогне на пациент, след което ще заслужи правото си да излезе с лекарката.

Любовни връзки и емоционални драми в „Откраднат живот“

Майчински вълнения пък изживява сестра Жекова. Тя се сблъсква с цялата тежест на бюрократичната държавна машина заради решението си да даде дом и семейство на едно дете. Желанието й да помогне на малкия Коко обаче, може да се сблъска с доста закостенели човешки разбирания.

Междувременно любовните драми на героите от „Откраднат живот“ ще променят и ритъма на работа в клиниката. Сестрите ще превърнат клиниката в клюкарник, покрай раздялата на Петър и Галя, раздялата на семейство Генадиеви и най-вече новия любовен триъгълник — Борис-Галя-Вяра. Борис осъзнава, че приятелството му с д-р Вяра Добрева далеч не е просто платонично, а чувствата му към нея са много по-дълбоки. Галя от друга страна е човекът, към който той изпитва изключителна привързаност и продължава да се разкъсва и между двете.

Ще успее ли Калин да пребори предразсъдъците по отношение на болестта си? Ще се върне ли Виолета на бял кон в болницата? Какъв ще бъде изборът на д-р Борис Тасев? И как връзките на лекарите ще се отразят на пациентите им? Предстои да видим тази седмица в „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!