You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Любовта променя всичко: Предисторията на една забранена кралска сватба

Любовта променя всичко: Предисторията на една забранена кралска сватба

Принц Ернст Август фон Хановер и рускинята Екатерина Малишева получиха благословия от Бог, но не и от тате

Сватбата на принц Ернст Август фон Хановер и руската дизайнерка Екатерина Малишева при всички случаи е светско събитие №1 в Германия. Излъчваха я по телевизията, присъстваха десетки представители на кралските династии в Европа. Младите получиха благословия пред Бог в лютеранската църква. Всички обаче обсъждаха не сияйната младоженка, а грозната семейна война на принцовете на Хановер.

Стара Европа обича любовните истории на своите крале и принцове. Прие разводите и неблагородния произход на своите Пепеляшки. Прости грешките на младостта им и дори отвори обятия за извънбрачните деца на любовта. Във времето, когато Великобритания е готова да приеме една твърде екзотична дама в кралския двор, Германия беше разтърсена от скандал.

Главата на Хановерската династия – 63-годишният Ернст Август, даде твърде откровено интервю. Принцът сподели, че не одобрява избраницата на сина си. Той можел да коства притежанията на фамилията в Долна Саксония.

„Продължавам да се надявам, че синът ми най-сетне ще помисли за по-висшите интереси на семейството ни и ще се предаде“, после бащински добави: „Готов съм за разговори и помирение.“

За мир между поколенията е рано да се говори – пред 600те избрани гости на сватбата не присъства бащата на младоженеца. Принц Ернст Август на Хановер вече е женен мъж, а руските медии щастливо коментират, че след гибелта на Романови, държавата най-после си има истинска, руска принцеса.
Принц Ернст Август на Хановер и Екатерина Малишева
Руската дизайнерка Екатерина Малишева от 8 юли вече има право да се нарече господарка на замъка Мариенбург – седалището на династията. Пътят до короната й обаче прилича на истински сапунен сериал:

Принц Ернст Август – достоен син на баща си

Своенравният свекър на принцеса Катя е със синя кръв, милиони в банката и завидно обществено положение. По документи все още е мъж на принцеса Каролин от Монако, а и отдавна притеснява аристократичните кръгове с хулигански прояви и слабостта си към чашката.

Ернст Август V сам преди десетилетия избрал любовта пред съветите на родителите. Против волята на семейството се оженил за Шантал Хочули, която не била някакво скромно момиче, а дъщеря на заможен швейцарец с голяма шоколадова фабрика.

Младият бунтар вярвал, че любовта е по-силна от короната, но бракът бил като арена на непрекъснати семейни скандали. Все пак двамата дали на света престолонаследник на династията и принцеса Кристиана.
Принц Ернст Август на Хановер
Бъдещият Ернст Август VI е роден на 19 юли 1983 година в Хилдесхайме. Той като всичките от клана има право да претендира за британския престол, но предвид доволното количество наследници на Нейно Величество, това няма да се случи.

Учил в Малвернския колеж и Ню Йорк и с дипломите си намерил работа в Лондон – занимава се с финансови дела.

Екатерина Малишева – принцесата на татко

Екатерина, разбира се, не може да се похвали с подобен произход, но съвсем няма основание да се чувства като бедна роднина. Майка й е посветена на театъра, а баща й Игор с научна работа е натрупал доста пари.
Принцесата на Хановер Екатерина Малишева
Родена е в Алпатия, Мурманска област и с братчето си живели там, докато навърши 6. Семейството се преместило в Москва, за да даде добро образование на децата си. Там обаче все не намирали достатъчно добро училище и според официалната версия – това било причина Катя да бъде записана в американското училище към посолството на САЩ в Прага.

Екатерина блеснала като спортистка и като такава обиколила континента с участие различни турнири. Десет години семейството е неразделно, но щом порастват децата родителите се завръщат в Москва.
Принцесата на Хановер Екатерина Малишева
На 19 години Катя постъпва в Лондонския колеж по мода и започнала работа при Крис Блекуел и стигнала до позицията на генерален мениджър. След като компанията банкрутира напористата рускиня не останала на улицата. Намерила отлична реализация в документалното кино.

Преди три години Катя решила да се върне към модата. Създава собствена марка Ekat и казват, че се радвала на популярност в шоусредите.

Лондон – точното място, в което да се влюбиш

И по всички традиции на любовните романси, животът върти – суче и пресича пътищата на двама, на които им е писано да са заедно. Запознават ги на светско парти, а обраният принц останал смаян от атрактивната и целеустремена рускиня, която демонстрирала разностранни интереси.

Започнали да прекарват време заедно, влюбили се постепенно и след няколко хубави години заедно решили да живеят в общ дом. Харесвали им тихите вечери у дома, да излизат да слушат джаз в Сохо и да почиват далеч от папараците. Миналата година в Гърция той й подарил красиво бижу и я помолил за ръката й.
Принц Ернст Август на Хановер и Екатерина Малишева

Принц и принцеса на Хановер

Скандалното интервю на баща му не е първият проблем на младите. Той настоява синът му да избере между титлата и рускинята. Поискал си всички активи, които му дал като престолонаследник.и дори въпросният замък, където се отпразнувала сватбата.

Публикация, споделена от BUNTE (@bunte_magazin) на

#Royals #houseofhannover #royalwedding #hannover #ekaterinamalysheva #princeernstaugustofhannover #royalfamily #germany

Публикация, споделена от Eugenia Garavanni (@eugeniagaravanni) на

Публикация, споделена от Eugenia Garavanni (@eugeniagaravanni) на

#Royals Foto oficial de la boda de Ernesto Augusto de Hannover y Ekaterina Malysheva #princeernstaugustofhannover #ekaterinamalysheva #hannover #royalwedding #photoshoot #portrait #houseofhannover

Публикация, споделена от Eugenia Garavanni (@eugeniagaravanni) на

Публикация, споделена от Carsten (@carsten_nacke_photography) на

#Royals Andrea Casiraghi y su familia #royalwedding #andreacasiraghi #tatianasantodomingo #hannover #princeernstaugustofhannover

Публикация, споделена от Eugenia Garavanni (@eugeniagaravanni) на


Младите не могли да бъдат сплашени нито от публичния скандал, нито от родовото проклятие. Принц Ернст Август от Хановер и Екатерина Малишева се ожениха пищно, по кралски. И между другото – втората майка на младоженеца, все още законната съпруга на баща му и всичките й деца присъстваха на празника:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!