You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Магия за любов: Как да спечелите сърцето на любимия?

Магия за любов: Как да спечелите сърцето на любимия?

Магия за любов помага да спечелите сърцето на избраника си

Магия за любов привлича любимия и ви помага да спечелите сърцето му. Тези прости техники могат да ви помогнат да осъществите желаната връзка и да накарате любимия човек да ви забележи. Ритуалите са прости, но имат една изключително важна особеност — за да се случат, докато ги извършвате, мислете с най-топли чувства за човека, когото искате да спечелите.

И изхвърлете всички негативни мисли от съзнанието си.

Магия за любов с име

Това е най-простия начин да спечелите любимия човек. Напишете на парче хартия името му и го сгънете три пъти, като го отваряте с лице към вас. След третия път целунете името и сгънете отново листа, шепнейки името на избраника си. Скрийте го под матрака на леглото си. До няколко дни ще видите, че човекът, който ви интересува, ще ви забележи и ще започне да проявява интерес към вас.

Магия за любов с камък

Още един начин, който според древните уелски вярвания може да ви спечели любовта на партньора ви. Отидете в парка и намерете камък с формата на сърце. Когато го откриете дръжте го в ръце около 30 минути и прошепнете на камъка името на любимия човек. Не изпускайте камъка от ръце, докато не се приберете у дома. Приберете го на сигурно място и ще видите, че този човек ще започне скоро да ви обръща внимание.

Магия за любов с червена роза

Още един прост ритуал, който обаче е добре да използвате, когато сте сигурни, че човекът проявява някакъв интерес към вас и е нужно да му дадете малко кураж. Вземете една червена роза с дълго стебло и я поставете между две червени свещи.

Магия за любов връща щастието в живота
Магия за любов връща щастието в живота

Поръсете около свещите с розови листенца и когато запалите свещите си пожелайте вашия избраник да се влюби във вас. Когато свещите изгорят напълно, подарете омагьосаната роза на желания човек.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!