You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Малки тайни: Лесни трикове, как да скрием нещата у дома

Малки тайни: Лесни трикове, как да скрием нещата у дома

С тези малки тайни лесно ще скриете нещата, които не искате другите да виждат

Не е нужно да имате шкаф за алкохол с ключ, за да скриете бутилките. Нито пък ви трябва сейф, за да прикриете подаръците за празниците на децата. Също така не е необходимо да водите война с половинката за силата на звука, когато гледате мача. С тези малки и хитри трикове, може лесно да скриете вашите вещи, при това под носа на всички.

Малки тайни и трикове за дома сн. Flickr
Малки тайни и трикове за дома сн. Flickr

Бутилка — сандвич

Студентски купон, или парти с много консервативните ви роднини, които не одобряват каквато и да е консумация на алкохол. Може лесно да увиете в палачинка със зеле бутилката, да я затворите в найлонов плик като сандвич и да си пийвате, под носа на останалите. Забавно и оригинално хрумване, особено когато не искате да давате лош пример на децата.

Папка — шкаф

Отрежете горните корици на няколко големи папки — органайзери и ги залепете една за друга. Оставете корицата само на най-горната и гърба на последната. Зад тях ловко може да скриете любимите си книги, тайната си видеоигра, да превърнете рафта в тайно барче или да приберете коледните подаръци. Гарантирано, никой няма да прояви интерес към документацията ви.

Книга — тайник

Говори ли сме за книгата като за таен сейф, говори ли сме за нея, като за кутия за бижута, но едва ли ви е хрумвало, че може да я използвате, за да си скриете телефона там. Ако половинката ви държи да се включите към литературния й клуб, а вие си умирате да гледате мача, изрежете част от страниците на книгата си и сложете телефона си вътре. Само внимавайте да разполагате с резервно копие на дадения роман, за да може наистина да го прочетете, ако ви хванат.

Тези и други хитроумни идеи може да видите във видеото по-долу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!