You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Марк Зукърбърг и Присила Чан чакат още едно бебе (Обявиха го с емоционален пост във Фейсбук)

Марк Зукърбърг и Присила Чан чакат още едно бебе (Обявиха го с емоционален пост във Фейсбук)

Марк Зукърбърг и Присила Чан обявиха, че са в очакване на дъщеря, която се надяват да израсне като силна жена

Марк Зукърбърг и Присила Чан изненадаха света с нов, емоционален пост във Фейсбук. Собствениците на социалната мрежа са в очакване на втора дъщеря. По-развълнуван изглежда таткото, който подчерта ентусиазма си с мили снимки от семейния албум:

„С Присила сме щастливи да споделим, че очакваме още едно момиче!

След тежкия опит, който натрупахме, за да имаме Макс, не бяхме сигурни какво да очакваме и дали ще можем да имаме друго дете.

Когато с Присила научихме, че тя отново е бременна, първо се надявахме детето да бъде здраво. След това аз се надявах, че ще бъде момиче. Не мога да си представя по-добър подарък от това да имаш сестра и съм много щастлив, че Макс и нашето ново бебе ще се имат една с друга.

Израснал съм с три сестри и те ме научиха да се уча от умни и силни жени. Те не ми бяха само сестри, но и най-добрите приятели. Те ми показаха как да се надпреварваме, а след това да се посмеем.


Присила израсна с две сестри и те научиха значението на семейството, грижата една за друга и упорита работа. Те се подкрепяха като първото поколение студенти и в кариерата си в сферата на медицината и бизнеса. Те имат толкова много „свои” шеги – каквито могат да разберат само сестрите и братята.


Всички ние сме по-добри личности заради силните жени в живота ни – сестрите, майките и приятелките. С нетърпение чакаме да приветстваме нашето ново мъниче и да дадем всичко от себе си, за да отгледаме още една силна жена.

Марк Зукърбърг”

Създателят на Фейсбук и съпругата му Присила Чан имат дъщеря Максима, която е на 15 месеца. Тя е тяхното малко чудо и победа след три неуспешни бременности. Семейството сподели състоянието си с нуждаещите се след като тя се роди. Съдбата явно им благодари с още едно малко чудо.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!