You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Мебели от палети – евтина алтернатива за модерни хора (20 оригинални идеи)

Мебели от палети – евтина алтернатива за модерни хора (20 оригинални идеи)

Мебели от палети са идеалният вариант за хора, които още търсят своя (екс)интериор, а нямат средства

Въвеждането на мебели от палети в дизайна е едно от преимуществата на модерния човек, затрупан със сметки. Докато съберем пари за мечтания екстериор или интериор, можем да заложим на обзавеждане с дървени плоскости. Някога ги използваха за сигурно пренасяне на товари на дълго разстояние. Рециклирането и екоактивистите обаче ни дадоха невероятна идея! Ако проявите въображение, ще получите невероятни образци за градината и всяко помещение на дома.
homesthetics-decor-2

homesthetics-decor-1
Проявете скрития си артистизъм и с най-общи умения с чука, пироните и в боядисването ще можете да се похвалите с уникално обзавеждане. С палети вече се прави всичко – от проста масичка за кафе, бързо подредено легло, стелажи, градински мебели, маса за любимо хоби и дори – барплот.
homesthetics-decor-4

homesthetics-decor-3
Започнете с нещо просто, докато повярвате в уменията си на домашен майстор. Положете основата с подреждане на платформа от дървени пелети. Не сте си и представяли колко практично решение е това! Върху нея ще повдигнете градинските си мебели и няма да се тревожите от мръсотията, която се трупа с калта или топенето на снега.
След това може да направите чудесна ниска масичка и пейки. Боядисайте ги в зелено или в палитра от топли цветове. Ще останете впечатлени от крайния резултат и вместо да се криете на сянка в слънчевите дни, ще си почивате на въздух, а децата ще открият забавленията на открито.
homesthetics-decor-6

homesthetics-decor-5
Веднага след това се насочите към любимото си хоби. Независимо дали ще подредите любимите си саксийни растения или ще оформите удобен кът за ръкоделие или четене, това ще ви накара да повярвате в уменията си. Съвсем скоро може дори да станете едни от стотиците „направи си сам”-майстори, които са обзавели жилището си с мебели от палети.
homesthetics-decor-8

homesthetics-decor-7
Ако сте забелязали, вече има много заведения край морето или високо в планината, които са обзаведени така. Собствениците им са спестили много пари от скъпо обзавеждане, но не и от красотата и уюта на интериора.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

homesthetics-decor-9
Мнозина отказват да се разделят с вече направените мебели от палети, независимо че успяват да съберат пари за скъпо обзавеждане. Основният материал е от бор – здрав и надежден материал, който устоява на промените във времето и търпи транспортиране и разместване.
homesthetics-decor-12

homesthetics-decor-11
Майсторките в ръкоделието ще имат още един стимул за творене. Вместо да трупат запаси в гардероба, може да използват произведенията си за подходяща „тапицерия”. Ще я сменят често, но какво по-голямо удоволствие да създаваш разнообразие и красота, а след това да я споделиш със семейството и гостите си.
homesthetics-decor-14

homesthetics-decor-13
Мъжете у дома пък могат да се развихрят и да създадат впечатляващо многообразие за своите къщовници – легла на произволна височина, подходяща и безопасна детска мебел, защитни решетки на отоплителните уреди. Дамите със сигурност ще погледнат с други очи на своя сръчен майстор, особено, ако е направил подходящ работен кът, в който е подредил всичките си уреди и материали (които преди е пръскал на всяка крачка).
homesthetics-decor-16

homesthetics-decor-15
Няма правила и рамки в създаването на мебелите от палети – опитайте сами и се насладете на продукта на своя талант!
homesthetics-decor-20

homesthetics-decor-17

homesthetics-decor-18

homesthetics-decor-19

loading...

One thought on “Мебели от палети – евтина алтернатива за модерни хора (20 оригинални идеи)

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!