You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Мишел Хунцикер – да преследваш една мечта сред звездите

Мишел Хунцикер – да преследваш една мечта сред звездите

Мишел Хунцикер се раздели с Ерос Рамацоти, за да преследва мечтите си, каква е днес

Мишел Хунцикер е истинска сензация в Италия. Швейцарката, която преди 20 години завладя сърцето на Ерос Рамацоти, отдавна вече не е негова съпруга, но пък е истинска звезда. Тя предизвиква истинска истерия, когато се появи по улиците на Милано с дъщеря си Аврора , защото никой, който гледа двете, не може да повярва, че не са сестри.

eros 6

Швейцарско-италианската водеща, актриса, модел и певица, е майка на три дъщери, а е само на 39 години. Най-голямата–Аврора — тя роди от брака си с италианския певец Ерос Рамацоти. С втория си съпруг Томас Трусарди пък има едногодишна дъщеря Селест и тригодишната Солей.

eros 4

Необикновеното семейство се появи в пълен състав преди дни на разходка из улиците на Милано. Томас изглеждаше невероятно щастлив с компанията си, а не бяха малко и онези, които му завиждат.

hunciker-2

Преди няколко години Мишел се раздели с Ерос Рамацоти, за който казва, че е младежката й любов. И освен това доказа, че не е нужно да си на 20, за да преследваш мечтите. Италианската звезда и първата му съпруга бяха семейство почти 10 години, преди славата и безкрайните пътувания на певеца да ги разделят завинаги. След развода, Мишел се отдаде на работата, и от съпруга на музикант се превърна в истинска звезда. Благодарение на чара, всеотдайността си и упоритата работа, тя е абсолютна знаменитост.

hunciker-3

Красивата Мишел е обожавана и от продуцентите, така че точно затова не ни учудва, че тя получи ролята на водеща в множество известни тв проекти като „I cervelloni“ и „Paperissima Sprint“. Освен това се изявява и като актриса в сериала „La Forza dell’Amore“ и във филма „Alex l’Ariete“, а таланта си като певица тя показа и с албума „Lole“.

eros 2

Мнозина са категорични, че след като е излязла от сянката на Ерос Рамацоти, Мишел е открила, че сцената е й нейно призвание и не отстъпва на големия певец по талант. Самият той говори с огромна обич и топлота за бившата си съпруга, с която дори и след развода продължава да поддържа приятелски отношения.

Eros r

Една от най-атрактивните италианки е и истински пример, че Ерос Рамацоти край себе си винаги е имал до себе си само най-красивите жени. И най-талантливите.

hunciker-

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!