You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Многофункционално легло: Спалня, с която гарсониерата се превръща в двустаен…поне

Многофункционално легло: Спалня, с която гарсониерата се превръща в двустаен…поне

За модерни млади и несемейни хора или просто за хора, които търсят пълен комфорт – последният писък на мебелостроенето!

Намерихме перфектното легло, което не само изглежда приятно, но е изпълнено с гениални дизайнерски функции, така че направо да не ви се става от него и то не само като ви се спи.

Това модулно легло има безброй удобства. Това многофункционално обзавеждане е оборудвано с розетки и USB портове. Има вградени високоговорители означава, че можете да възпроизвеждате музика директно от устройствата си.
Многофункционално легло: Спалня
Ако все още сте будни, просто се протягате на вградения масажен стол и слушате любимите си мелодии. Ако ви се прииска да работите малко – лаптопната маса лесно ще се появи до вас.
Освен факта, че изглежда страхотно и има много технически възможности, това необичайно легло също има много място за съхранение.
Многофункционално легло: Спалня
Независимо дали вдигате дървената рамка на леглото, за да съхранявате възглавниците отдолу, или да скриете прането в вградената ниша – винаги имате място за всичко. Страничните рафтове са идеалното място за поставяне на книги в леглото и една от тях дори съдържа сейф за ценности.

Тъй като леглото е модулно, можете да изберете компонентите, които отговарят на вашите нужди. Също така се предлага и тапицерия от различни цветове от тъкани. Цената на моделите варира от около $ 550 до малко над $ 1000, в зависимост от размера на избрания матрак и опции.

loading...

2 thoughts on “Многофункционално легло: Спалня, с която гарсониерата се превръща в двустаен…поне

  1. Здравейте, ние разказваме за различни нововъведения в обзавеждането и даваме практични съвети. Не знаем със сигурност къде се продава в България, но може да опитате онлайн. Проучихме въпроса -малко над 600 долара е цената на леглото, според информацията в мрежата и се продава в Азия. Потърсете комбинация в Гугъл: „massage cloth tatami bed „

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!