You are here
Home > Lifestyle > Мода от балове 2016: Най-красивите рокли

Мода от балове 2016: Най-красивите рокли

Балове 2016 приключиха, но най-красивите модели продължават да се открояват

Въпреки че официално балове 2016 приключиха, много девойки все още си сверяват часовниците с актуалните модни тенденции за тази година. Сред множеството прекрасни рокли от тафта, шифон, коприна и сатен, се откроиха наистина уникални модели, част от които ви показахме вчера.

Балове 2016 с уникални модни попадения
Балове 2016 с уникални модни попадения

По всичко личи, че родните абитуриентки следят модата на големи форуми като наградите „Оскар“, кинофестивала в „Кан“ и разбила се MET GALA — най-голямото модно събитие в Ню Йорк. Освен това родните звезди също са повлияли на не малка част от тях.

bal 5 4

Дантелата бе сред водещите материи тази година, както и тафтата. Някои дами избраха коприна за своя ден и не сбъркаха. Повечето модели бяха едноцветни, но декорирани с наистина впечатляващи бродерии. Сред множеството от приказни тоалети, се откроиха и такива, които изумиха с народни мотиви, както и си рисувани цветни принтове. Несъмнено още един прекрасен избор.

bal 15r t

Разнообразните модели, които видяхме тази година, има и такива, които се откроявати с оригиналност. Не са малко зрелостничките от балове 2016, които избраха да бъдат различни и да покажат наистина изключителен стил и визия, печелейки заслужени адмирации.

bal 11 r

Списание „Жена на върха“ избра специално за вас най-впечатляващите модели от абитуриентските балове тази година. Тези рокли наистина могат да бъдат вдъхновение за бъдещите абитуриентки — красиви, уникални, различни и много, много стилни. Вижте ги сами.

bal

prom r

prom 2

prom 23

prom 3

prom 4

prom 5

prom 6

prom 7

prom 18

prom 21

prom 22

prom 24

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!