You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Мода от Холивуд: Триумф на зимата на наградите Evening Standard  

Мода от Холивуд: Триумф на зимата на наградите Evening Standard  

Мода от Холивуд: Какво избраха звездите за началото на зимата

Зимата превзе Холивуд. Звездите разходиха по червения килим най-новите модели от колекциите на световните топ дизайнери, а модните спецове коментират, че водещи определено са арктическите цветове. Тон даде Никол Кидман в изключителната си рокля в бяло и черно. А примера й бе последван от куп звезди.

Според последния бюлетин за мода от Холивуд шифонът, кадифето и дантелата са най-актуалните сред звездите този сезон. Пайетите категорично са демоде, а деколтето — умерено /Въпреки че Салма Хайек реши да бъде дръзка и да разкрие своето почти изцяло/.

Мода от Холивуд: Арктика превзе червения килим
Мода от Холивуд: Арктика превзе червения килим

Всички нюанси на бялото и ледено синия цвят, преобладаваха на червения килим. Естествено някои от звездите заложиха на сигурно и избраха черно и червено. Други пък, очевидно не са готови да се откажат от отдавна отишлото си лято и отбелязаха събитието с рокли в черно и златно.

Бяло, розово и ледено синьо - това избраха звездите за червения килим
Бяло, розово и ледено синьо – това избраха звездите за червения килим
Класическите златно и червено също не бяха пропуснати
Класическите златно и червено също не бяха пропуснати

Като цяло обаче се забелязва тенденция към асиметричния дизайн и дългите поли. Минито не е вече на мода, а според модните критици, ледените цветове са най-подходящи за отбелязване на началото на зимата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!