You are here
Home > Lifestyle > Мода по италиански: „Фенди“ с уникално ревю по вода

Мода по италиански: „Фенди“ с уникално ревю по вода

„Фенди“ възхитиха с уникално модно ревю

Карл Лагерфелд успя да надмине себе си. Луксозният модна марка „Фенди“ снощи отпразнува 90-годишнината си с шоу, което ще влезе в модната история, като едно от най-уникалните.

"Фенди" с уникално ревю в Рим
„Фенди“ очароват  с уникално ревю в Рим

За място на събитие бе избран Рим и един от най-големите фонтани в света, Ди Треви. Най-впечатляващ обаче бе фактът, че моделите вървяха по вода.

fendi (3)

Заглавието на шоуто е „Легенди и приказки“, а присъстващите се насладиха на една наистина вълшебна приказка. Лагерфелд се вдъхновил за ревюто от книга с приказки от 1914 г. „На изток от Слънцето и на запад от Луната“, илюстрирана от датския художник Кей Нилсен. Няколко от илюстрациите дори са били вдъхновение за конкретни, индивидуални модели.

fendi (9)

„Нарекох шоуто „Легенди и приказки“, защото колекцията не е за онези, които искат да носят ready-to-wear дрехи. Това е специална колекция за хора, които имат специален начин на живот“, обяснява дизайнерът, който е творчески директор на „Фенди“, „Шанел“ и собствена модна марка.

fendi (7)

Ревюто откри Кендъл Дженър, която направи и невъзможното да изглежда възможно. На подиума към нея се присъедини и Бела Хадид, която носеше дреха, която съвсем приличаше на кралските униформа от приказките.

fendi (1)

Лагерфелд обаче успя да надмине всички с кожените си модели. Дизайнерът разкрива, че за някои от тях е отнело 1200 часа работа, особено за модел с кожа от невестулка.

fendi (10)

„Модното ревю в Рим, във фонтана Ди Треви е най-добрият начин да се отпразнува юбилея по случай 90 години „Фенди“. Ди Треви е уникално място и олицетворява идеята на „Фенди“ за запазването на ценностите, традициите и историческото наследство, като същевременно се гледа към бъдещето“, казва лицето на марката, Пиетро Бекари.

fendi (8)

fendi (4)

В модния свят вече се коментира, че това е върхът в представянето на колекции, така че мнозина се питат, какво още ще измислят дизайнерите и каква ли ще бъде 100-годишнината на марката.

fendi (5)

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!