You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Моден стил в косите – актуални трендове за следващите месеци

Моден стил в косите – актуални трендове за следващите месеци

Прическата е съществена част от визията на всяка уважаваща себе си жена.

А ако дамата иска винаги да бъде в крак с модата, то тогава трябва и стилът в косите й да бъде съчетан с актуалните тенденции. Както при облеклото, така и при цветовете и оформянето на прическата има сезонни и годишни фаворити, на които спокойно можем да заложим.

Разбира се, всичко трябва да бъде съчетано и с формата на лицето и тена на кожата ни. А не просто сляпо да следваме модата. Ето няколко предложения, сред които можем да намерим своето.

Коса, вързана на опашка,

определено не е вариант само за лежерните почивни дни, когато ни мързи да приведем гривата си в по-приличен вид. Със съвсем малко въображение и нестандартен прочит на добрата стара конска опашка, например, можем да бъдем повече от актуални. Добър избор са и балерински кокове, стегнати високо на главата.

Хит е и косата, разделена на две опашки, вързана ниско при врата. Леко рошава, непретенциозна и естествена прическа вместо сложните фризури са подходящ избор както за дните с голяма влажност, така и за тези, в които ни чакат диви приключения.

А когато връзваме косата на кок или опашка, тенденцията повелява да не използваме вече баналните ластици, а да заложим на дълги ленти, които да завържем на панделка. Щипките и лентите за коса, обаче, са не толкова добре забравено старо, което отново влиза в графата с актуалните продукти.

Дългата коса определено е актуална тенденция,

която ще властва поне до края на тази година. За съжаление, не всяка от нас може да се радва на кичури до кръста, които изискат доста грижи. Най-важното е, че можем спокойно да се радваме на естествено чупливата си коса и да я прихващаме в небрежна опашка, докато я чакаме да порасне.

Къдравата и обемна коса е също толкова актуална, колкото и прилежно изправената. Затова всяка дама може да заложи на това, с което природата я е дарила. Важното е кичурите да са здрави и жизнени и да използваме повече оформящи родукти, а не преси и маши.

Е, за почитателките на късите дължини също има добра новина.

Момчешката подстрижка продължава да присъства на не едно и две ревюта, което моментално я праща към графата с хитовете. Прическата боб също продължава да бъде актуална. Но най-вече в розово и прасковено.

Моден стил в косите - актуални трендове за следващите месеци

Нежните цветове се получават най-добре при посещение на фризьор. Затова по-добре да инвестираме в модерната си визия, за да не съжаляваме после. А за лятото няма да сбъркаме, ако експериментираме с набралите още миналата година популярност плитки в цветовете на дъгата. Като цяло, плитките се завръщат на пиадестала във всякакви форми, комбинации и големини.

Меките карамелени и кафеникави тонове

също са актуални кaкто за цялата дължина, така и само зa краищата на косата. Цвят тъмен шоколад също е подходящ избор, също като червеното вино в косите. Студените руси нюанси с началото на новата година се трансформират в медени в по-тъмната гама. Така че, не само смяна в любовния ни статус трябва да бъде причина за цветна промяна!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!