You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Модерни и ретро: Бретон „Бриджит Бардо“ хит през есента

Модерни и ретро: Бретон „Бриджит Бардо“ хит през есента

Искате да изглеждате като от корица на списание? Заложете на бретон „Бриджит Бардо“ тази есен

Не скъсявайте бретона, ако искате да изглеждате модерни тази есен! Новите тенденции при прическите връщат ретро модата и са вдъхновени от френския чар от 60 — те и 70-те години.

И в частност от стила на прекрасната Бриджит Бардо.

Иконата на френското кино отново вдъхнови модните коафьори и дизайнери, а нейните наследнички в Холивуд и по цял свят се влюбиха в бретона, който й придаваше такъв неповторим стил.

Този стил бретон е отличен избор, когато искате да промените външния си вид, но в същото време да не правите драстична трансформация. Също така е подходящ за една класическа прическа, която изглежда добре върху всички лица, тъй като лесно може да бъде адаптирана.

Бриджит Бардо вдъхнови модните тенденции при прическите тази есен
Бриджит Бардо вдъхнови модните тенденции при прическите тази есен

Този дълъг бретон е лесен за поддържане и също толкова лесен за оформяне. И изглежда най-добре, когато се раздели през центъра. Преимуществото му е, че може да бъде оформен и настрани, променяйки прическата само с едно движение на гребена.

Тази прическа подчертава скулите, прикрива веждите и изтъква очите. Той може да бъде оформен със сешоар или по естествен начин. Леко завийте кичурите навътре и оформете с четка. Важно е да знаете, че той трябва да бъде оформен не назад, а надолу. И след като изсъхне, леко да го разтворите с пръсти.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!