You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Модна прическа „Аврора”: 15 стилни варианта за 2017-та

Модна прическа „Аврора”: 15 стилни варианта за 2017-та

Прическа Аврора възроди популярността си – за радост на романтични момичета и работещи дами

Модата на елегантните линии и женствени фризури се завърна отново. Прическа „Аврора” не е нововъведение, а възродена идея, която се харесва както на романтични, млади момичета, така и на работещи дами. Тя подхожда на всички, но в интерес на истината изглежда различно на всяка жена и е част от елемента на уникалност, към която всяка се стреми.
Прическа Аврора
Първият път, когато модната линия на „Аврора” провокира фризьорите беше през 80-те години на миналия век. Точно така се подстригваха всички готини диско-момичета. Сега тя се завърна не като нещо мило, но ретро, а като лесна за поддържане прическа, подходяща за всеки повод.
Прическа Аврора
Характерните й черти са заоблена „шапка” на върха, ефектен бретон, каскадно оформена коса на тила. Дължината може да бъде различна: къса, едва прикриваща шията или до раменете. Единственото, с което трябва да се съобразят гордите собственици на къдрици е, че сериозна част от обема им трябва да се пожертва в името на модата.
Прическа Аврора идеи
Прическа Аврора стои добре на почти всеки тип лице. Единствените, на които е отказано (не напълно) това удоволствие са дамите с кръгло, пълно лице. На тях препоръчват удължена прическа Аврора за средно дълга коса.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!