You are here
Home > Lifestyle > Модни войни: Първите дами на Европа VS Мелания Тръмп

Модни войни: Първите дами на Европа VS Мелания Тръмп

Какво избраха първите дами на Европа за срещата с най-стилната жена на планетата — Мелания Тръмп

Че Мелания Тръмп е новата Джаки Кенеди няма никакво съмнение. Първата дама на Америка е наблюдавана под лупа, от момента, в който Тръмп стана президент. По време на срещата на НАТО в Брюксел обаче, фокусът на внимание бе прикован върху първите дами на световните лидери. А кралица Матилде се превърна в домакиня на най-забележителния моден гамбит, организиран някога.

На събитието сили и моден вкус премериха Мелания Тръмп, Бриджит Макрон, кралица Матилде от Белгия, българската президентша Десислава Радева, първата дама на Турция Емине Ердоган, Ингрид Шулеруд (remove)Столтенберг — партньорка на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, белгийската премиерша Амели Дербодренгиен, първата дама на Исландия Тора Маргрет Балдвиндотир, премиершата на Словения Мойка Стропник и първия джентълмен на Люксембург — Готие Дестене, съпруг на премиера на княжеството.

Моден гамбит - първите дами на Европа VS Мелания Тръмп
Моден гамбит – първите дами на Европа VS Мелания Тръмп

Очаквано, събирането на толкова красиви жени на едно място / и един джентълмен/ предизвика изключително разгорещени коментари относно външния им вид. Особено внимание бе отделено на избора на облекло на Мелания Тръмп.

Първата дама на Америка се постара да засенчи останалите си колежки с модел на белгийския дизайнер Майсон Юленс. Коженият й тоалет, с който се разходи в музея Магрит и дори позира до картина на Рене Магрит, предизвика доста възхитени погледи.

Няколко часа по-късно, вече в кралския дворец, Мелания се появи в изискана черна рокля, която й стоеше изключително добре. Тя и кралица Матилде бяха единствените дами, които смениха по два тоалета в рамките на няколко часа. Нейно величество избра след ежедневния костюм, прасковена рокля с флорални мотиви, която я правеше да изглежда по-млада. И само спечели от това.

Другите дами предпочетоха да останат с дневните си тоалети и за вечерята.

Първи дами със стил

Що се отнася до другите първи дами, европейските красавици се постараха да дадат достоен отпор на словенката, която застана начело на САЩ. Със сигурност най-сериозна конкуренция на Мелания Тръмп бе Бриджит Макрон. 64-годишната първа дама Франция блестеше в дързък тоалет на Луи Вюитон.

Малката черна рокля обаче разби конкуренцията, разкривайки перфектната фигура на французойката. Която достойно засенчваше госпожа Тръмп, въпреки че е цели 20 години по-стара от нея самата.

С гордост можем да отбележим, че другата първа дама, която прикова вниманието бе Десислава Радева. Тя бе избрала рокля с бродерия и сандали с отворена пета. Единствено скованата й стойка издаваше притеснението й пред камерите, но визията й прикова вниманието.

Президентшата на България може и да получи някои критики относно твърде вталения си тоалет и скованата стойка по време на снимките, но при все това заслужи и комплименти за визията си. Умелото съчетание на тоалета и обувките й спечелиха одобрителните коментари на останалите й съпернички. А модните критици са на мнение, че с малко практика пред камерите и един по-добър стилист, спокойно може да затъмни европейските красавици в политиката.

Безспорно на първата среща на върха победителка сред първите дами остава Мелания Тръмп. Светската красавица и бивша кралица на красотата обаче има сериозна конкуренция в лицата на Десислава Радева и Бриджит Макрон.

Светските хроникьори с нетърпение очакват следващата среща на върха на първите дами. При която може да има изненади, коя е новата кралица на стила.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!