You are here
Home > Lifestyle > На гости на MasterChef – овете: Как изглеждат ресторантите на топ-готвачите? (Снимки)

На гости на MasterChef – овете: Как изглеждат ресторантите на топ-готвачите? (Снимки)

MasterChef – корифеите са с богат опит, ясна концепция и високи изисквания, които са видими

Новият сезон на MasterChef България е в разгара си, а зрителите вече избират любимци. Героите се нови, но не съвсем. Най-любопитни за наблюдаване са топ-готвачите, които оценяват претендентите за Голямата награда.
MasterChef
Шефовете са добре познатите любимци – Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев. Славното трио тази година няма нужда от дълги дискусии. Те са много различни един от друг, но изискванията им не се променят – качество, безупречна подготовка, вкус и красива презентация.

Кандидатите за титлата MasterChef треперят пред оценките им и малцина смеят да им възразяват. Зрителите обожават този интересен триумфират и никак не са малко тези, които искат да надникнат в собствените им ресторанти.

 MasterChef - корифеи, педанти и създатели на шедьоври
MasterChef – корифеи, педанти и създатели на шедьоври

От woman-onthe-top.net ще задоволим любопитството. Вижте как изглеждат сбъднатите ресторантски мечти на MasterChef – корифеите:

Виктор Ангелов – „лошото ченге” на шоуто. Като човек работил дълго в Германия не е за чудене, че е болезнено педантичен. Никой не може да му отрече, че умее да цени работата на другите – стига да отговаря на високите му стандарти.
MasterChef viktor angelov
Пътят му започва като на всички български готвачи – от ТОХ-а през 1991 година. Само че той пръв сред сънародниците си поема кухнята на петзвезден хотел. Носталгията и семейството го връщат в родината. Той залага цялото си имущество, за да създаде собствено заведение, наречено, разбира се – Chef´s. Годината е 2006-та, а от тогава три пъти печели наградата „Ресторант на годината”.


Андре Токев говори малко, но знае много. Тихият Мастор в занаята е истинска енциклопедия на готварството и няма начин!

MasterChef andre tokev
Той е не просто постигнал единствен носител на диплома Global Masterchef Degree сред колегите от Източна Европа. Има впечатляващ трудов стаж в известни хотелски вериги като Hilton. Може да се гордее, че две от кухните му са били със звезди на Michelin. Най-големите постижения на живота му обаче други – две прекрасни дъщери и един модерен собствен ресторант – ANDRé.


Третият член на MasterChef-триумвирата е Петър Михалчев.
MasterChef petar mihalchev_
Никой не би казал, че е готвач, предвид това, че е слаб и с безкраен набор от татуировки. Той обаче доста прилича на колегите си по това, че не търпи посредствеността. Може би заради това е направил всичко, за да усвои тънкостите на японската кухня. Пътува често до Страната на изгряващото слънце и нищо чудно в предишен живот да е бил самурай. Слабостта му към Далечния Изток е ясно изразена в ресторанта му, наречен Miyabi.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!