You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Надеждна таблица за определяне пола на бебето

Надеждна таблица за определяне пола на бебето

Дни, след като една жена е научила, че е бременна, вече иска да узнае метод за определяне пола на бебето

Ето тази таблица ще ви помогне в мистерията за определяне пола на бебето. Това наистина е труден за отговор въпрос, тъй като методите, които могат да ви насочат в случая не са толкова надеждни.

Нетърпеливите бъдещи мама и татко могат да пробват да разбулят тайната с помощта на схемата, която woman-onthe-top.net публикува.

А вие какво си поръчахте от щъркела?!
А вие какво си поръчахте от щъркела?!

Момче или момиче? Всяка жена, която наскоро е научила, че очаква бебе, иска да знае за какъв пол трябва да купува дрешки, дали ще връзва панделки или ще има вечен кавалер в лицето на своя син. Нетърпението е обяснимо, затова пробвайте да си помогнете с тази прогноза, за която се твърди, че е изпитана с годините. Древната китайска таблица за определяне пола на детето е намерена в гробница на монах край Пекин, което е записано в историята като събитие отпреди цели 700 години. Предполагало се, че точността й е над 90 процента, но както сочи една анкета, тя се движи в рамките на 70-75 процента.

Какво трябва да направите

В лявата графа потърсете възрастта си, а в горната вижте кой е месецът на зачатието. Засечете двата признака и по буквичките се ориентирайте, дали очаквате момче (М) или момиче (Ж).

Само още няколко месеца и ще може да отсечете доколко е достоверна посочената таблица за определяне пола на бебето.

baby table

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!