You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Най-добрите филми за Нова година

Най-добрите филми за Нова година

Чудите се какво да гледате на Нова година? Ето няколко свежи идеи

Ако не планирате паметен запой на Нова година, а искате просто да се съберете с близки и приятели, може да погледате филми. В празничната нощ може да се излегнете и пред екрана,  забавлявайки се с няколко от най-добрите филми снимани някога. Особено, ако планирате романтична вечер с половинката си.

За всички, които обичат романтиката и хубавите филми, ето няколко забавни предложения:

Хубава жена

Вечната комедия с Джулия Робъртс и Ричард Гиър продължава да радва малки и големи.  Върнете се в златните години на комедиите в Холивуд и се потопете в една съвременна приказка за принца и пепеляшка.

Дами канят

Една изключително забавна и неостаряваща комедия с яркото присъствие на Стефан Данаилов и куп култови актриси, начело с Невена Коканова, Надя Тодорова, Мариана Димитрова и други.

Живи легенди

Един млад мъж губи паметта си при инцидент, а приятелите му се забъркват в куп комични ситуации, докато му помогнат да си я върне. С уникалното присъствие на Микеле Плачидо и куп звезди като Орлин Павлов, Яна Маринова и Саня Борисова, вторият филм на Ники Илиев повтаря успеха на първия. И затвърждава репутацията му на режисьор.

Love.net

Той сложи старта на новото българско кино и даде път на Диляна Попова като актриса. Лентата проследява паралелно историите на няколко двойки и как мрежата влияе върху живота им. Може ли да се открие любов във виртуалната реалност? Или всичко е една илюзия? Как интернет променя съдбите на хората и защо виртуалните връзки завършват по-лошо и от реалните? Вижте отговорите във филма.

Закуска в Тифани

Няма как да забравим един от култовите филми на Холивуд и вечната Одри Хепбърн. Холи Голайтли е млада и наивна жена, леко ексцентрична и лекомислена, но очарователна и с големи мечти. Тя мечтае да стане част от висшето общество на Ню Йорк, да се ожени за милионер и да има спокоен живот.

Мечтата й е да изглежда, като витрината на любимия й магазин — „Тифани“, пред който понякога закусва.

По стечение на обстоятелствата, в сградата, където Холи живее се нанася и млад писател. С богата, зряла любовница.

По странни стечения на обстоятелствата, той и Холи завързват странно приятелство. Но дали ще открият и истинската любов?

Една от най-добрите роли на Одри Хепбърн по романа на Труман Капоти.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!