You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Най-модният педикюр за сезон пролет-лято 2017: Над 15 идеи за вдъхновение

Най-модният педикюр за сезон пролет-лято 2017: Над 15 идеи за вдъхновение

Застудяването по средата на пролетта няма да е вечно – подгответе се за слънчеви дни с перфектен педикюр

Сега може и да премръзвате и с досада да навличате дебелите дрехи, но пролетта няма да си тръгне, без да ни е подарила от прекрасните си топли дни. След това ще дойдат баловете, след тях – лятото. Трябва да сме в перфектна форма – от главата до…върха на ноктите си. За целта ще ви дадем няколко съвета и идеи за модерен педикюр, които ще ви сгреят, независимо от температурите навън.

Преди да започнем да оформяме цвета и формата на нокътя, първата ни мисъл е как точно ще изглежда в една открита обувка. Хубавото за заетите дами е, че в сезон пролет-лято 2017 модерното ще бъде просто и лесно изпълнимо. Някои от нещата може да направите сами у дома, други – по-добре е да се доверите на професионалист в салона за красота.

Актуалните тенденции са неповторимост, индивидуалност, идейност и простота. Имате възможност да избирате между истински провокации на нейл-арта или класически решения.

Най-неутралното и модно решение е педикюр, тип nude. Търсеният цвят е най-близкият до естествения. Светлите пастелни тонове са отличен вариант за всички дрехи и тоалети. Кафе с мляко, розово или слонова кост – с нито един от тях няма да сбъркате.

Търсете комбинацията от строга чистота и нежност, простота с яркост, финес и провокация. Винаги имайте предвид обувките и дори – аксесоарите към облеклото.

Ето и нашите наистина интересни предложения за педикюр:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!