You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Най-пленителните дами в зодиака: Жената Рак

Най-пленителните дами в зодиака: Жената Рак

Не я изпускайте, когато я видите — тя е сред най-прекрасните в света — жената Рак

Тя умее да превръща всяка къща в дом и всеки аспект от живота да изпълва с искрена топлина и любов. Става дума за жените, които са родени под зодия Рак в хороскопа. Срещнете ли някоя от тях — не я изпускайте!

Жената Рак - защо си струва да не я изпускате?
Жената Рак – защо си струва да не я изпускате?

Жената Рак не показва твърде явно външната си красота, но в нея има очарование, което ще ви привлече като магнит. Дамите родени под този знак са и сред най-спокойните знаци от зодиака — обмислят и планират всичко, спокойни са, овладени и идеални за създаване на семейство.

С тях ще можете да се почувствате наистина уютно, освен това можете да сте сигурни, че няма да ви накара да вършите щуротии в малките часове на нощта. Дамите родени под зодия Рак са непредпазливи, но и лесно се влияят. Внимавайте и не разбивайте сърцето им — трудно забравят и още по-трудно прощават. Обичат да пътуват, но са много привързани към дома, децата, съпрузите си.

Жената Рак е уникална и неповторима, грижовна, добра, лоялна и привързана. Истинска дама за пример! Тя напълно ще промени законите на физиката в живота ви и ще ги завърти на 180 градуса. В същото време обаче, ще ви накара да се чувствате наистина като в рая.

В леглото е нежна и чувствена, но може да бъде неопитомена и непредсказуема. Никога няма да се уморите от нейните целувки. Нейната искрена душа търси човек, който умее да обича и който ще умее да разбира нейните тихи въздишки. Мъж, който ще й бъде опора и ще се бори заедно с нея във всяка битка. В замяна ще ви подари цялото си същество и ще бъде готова да остане с вас и в добро, и в зло, ако това е необходимо.

Перфектно съпруга, грижовна и добра майка, жената Рак пленява със своя вроден чар, който носи естествено и спонтанно като истинска дама.

На тази ценна и всестранна жена й е необходим мъж, който е силен и решителен, но също и грижовен и отговорен. Така че господа, срещнете ли я — борете се да я задържите завинаги. Иначе много ще съжалявате.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!