You are here
Home > Lifestyle > Най-популярната булчинска рокля: Съвършеният избор за сватба на брега на морето

Най-популярната булчинска рокля: Съвършеният избор за сватба на брега на морето

Най-харесваната булчинска рокля за годината се оказа идеална, за тези които харесват и романтиката, и простотата

Ако сте от момичетата, които не обичат помпозността, мечтаят само за красива церемония на брега на морето и шепа приятели за гости, със сигурност ще ви допадне най-желаната булчинска рокля на света!
hollie01
Сред хиляди, които се предлагат по бутиците от близо и далеч, един-единствен модел се разграбва като топъл хляб. Над два и половина последователи на Pinterest са маркирали снимката с него и вече 500 бъдещи булки са го поръчали за най-романтичния ден от живота си.
hollie02
Може би дори не сте чували марката Grace Loves Lace, но благодарение на рокля, наречена Hollie, тя е истински хит сред сватбените колекции.
hollie03
Австралийският бранд се ориентира достатъчно бързо и се възползва от „Уау”-ефекта на своя най-популярен модел. Вече са създали негова подобрена версия, наречена Hollie 2.0, която е съвсем леко променена. Новият вариант на най-популярната булчинска рокля е скъпа за българките, но не и недостижима – струва само 1650 евро.
hollie 02
Не е трудно да разберем защо я харесват момичетата по света. Тя е традиционно бяла, романтична, нежна и красива. Цени се както от младоженките с класически вкус, така и от тези, които умират при мисълта за двеста души, шумна музика няколкостепенно меню.
hollie 02b
Ако мечтаете за романтична церемония на брега на морето или се виждате с букет диви цветя в планината, това е съвършеният избор! Никой няма да ви критикува, ако се облечете с нея и при една по-тежка и официална церемония. Вижда се – тази булчинска рокля е самото съвършенство!
hollie 02l

hollie 02c

hollie 02d

hollie 02e

hollie 02h

hollie 02i

hollie 02j

hollie 02k

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!