You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам: Декорация от клони на дървета (Снимки)

Направи си сам: Декорация от клони на дървета (Снимки)

С „Направи си сам” можете да оживите модерния си дом с естествени матирали

Опитай, Направи си сам – украса за дома от естествени материали. Не ти трябват нито специфични умения, нито знания, различни от тези на продавача в магазина за бои.

Всичко, което трябва да имаш, ако искаш да внесеш свежи акценти в дома си, е малко въображение и любов към красивото. Ако нямате двор, обиколете местната градска градина или парк, съветва woman-onthe-top.net.

Докато се наслаждавате на прохладата, последните топли слънчеви лъчи и специфичния аромат на есента, може да изберете няколко засъхнали клона с причудливи форми.

Благодарение на тях и основни умения тип „Направи си сам” ще украсите дома си по начин, който със сигурност няма да намерите в ничия друга къща.

Модерното обзавеждане е нещо много хубаво, но изглежда стерилно и без душа. Природните материали ще внесат топлота и красота, която никоя пластмаса или метал не могат.

Другото безценно предимство на „Направи си сам” – декорация е възможността да научите децата си на нещо полезно, а и да прекарате време с тях навън. Разходката, изборът на материали, обработката им, създаването на нещо ново и красиво – всичко това ще остане скъп спомен за всички ви.

Ще инвестирате малко пари в шкурка, лакове, бои и пирони, а ще спечелите съкровище. Ако имате огромно желание, а не смеете да се доверите на своята идейност, една Жена на върха винаги ще ви помогне. Ето няколко великолепни идеи от каталозите „Направи си сам”, които ще превърнат дома ви в уникално място:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!