You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам декорация за вилата и градината

Направи си сам декорация за вилата и градината

Да направиш декорация на дома си е възможност си доставиш радост и удоволствие напълно безплатно

С голямо удоволствие хората зарязват големия град през уикендите, за да отидат на село или на вилата. Сигурни са, че така наистина ще си починат от шума и суетата. Най-добре е, когато отидат там, всичко да е красиво и уютно. Това се отнася не само за самата къща, но също така и за градината, където отглеждат зеленчуци, плодове, билки и цветя. За да направят местенцето вълшебно, не само отглеждат необичайни растения, но слагат всевъзможна декорация в градината. За да бъде удоволствието двойно – правят я със собствените си ръце.

За да отбележи откриването на летния сезон от „Жена на Върха” ви предлагат няколко страхотни идеи за „направи си сам” – декорация за градина. За да създадете тези шедьоври, че няма да се наложи да си купите нещо скъпо от супермаркети и пазари. Ще се наложи да инвестирате обаче нещо безценно – въображението, сръчността и времето си:

Декорация от стари пънове:

Дали ще си направите необикновен цветарник или столче е проста задача. Може да ги украсите с мозайка от керамика, а с монтажна пяна да придобият удобството на мека мебел.

Декорация с бутилки

Ако имате деца, особено оригинално е да им предложите да играят или да направят с вас най-различни симпатични животинки или дори снежни човеци от пластмасови бутилки.

С бутилки може да оформите дори лехите с разсад и това няма да е в разрез с еко-възпитанието им.
diy garden 11

Декорация за градина от гуми

Вместо да горите старите гуми, да ги хвърляте на бунището или да ги превръщате в лодка, може да украсите с тях градината. От стари гуми може да направите най-невероятни неща. Вижте много предложения ТУК!

diy garden 13

Декорация с монтажна пяна

Направете подходяща основа от бутилки, дърво и тел. Покрийте с няколко слоя монтажна пяна и оставете да изсъхне за половин час. След това с макетния нож оформете желаната форма и боядисайте. Може дори да лакирате накрая и вашата наистина уникална декорация за градина ще блесне!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!