You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам: Еко таралежчета за декорация на градината

Направи си сам: Еко таралежчета за декорация на градината

Ако обичате да изработвате със собствените си ръце красиви неща за украса, лесно може да направите градината си по-атрактивна

Ако сте фенове на рециклирането, обичате да се занимавате с градината си и да създавате, вместо да купувате, то поредната ни направи си сам-идея, ще ви запали. Предлагаме ви вместо обичайната декорация или мини градина да изненадате гостите си с еко таралежчета!

Феновете на изделия от пластмасови бутилки отдавна знаят какви допълнителни ползи могат да имат от тях. Най-популярната е – за насаждения. Еко-таралежчетата са нещо такова, но много по-сладко и оригинално.
Направи си сам декорация за градина
Снабдете се с ниски цветя, кактуси или някоя интересна трева. Отрежете една част от пластмасовата бутилка. Усучете я с коноп или друг по-лек материал. Боядисайте капачката в черно, за да оформите нослето. Направете очички от подходящ материал с кръгла форма – например, копчета.
Направи си сам декорация за градина
Накрая просто трябва да го напълните с пръст и интересно растение, което се адаптира към всяка форма. Вашите еко таралежчета със сигурност не са трудни за гледане, а са много по-оригинални от обичайната декорация за градина.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!