You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам: Картички за Коледа и Нова година за 30 минути! (Снимки)

Направи си сам: Картички за Коледа и Нова година за 30 минути! (Снимки)

Подарете си удоволствието да зарадвате близките си с ръчно изработени, оригинални картички за Коледа и Нова година

В книжарницата лесно можеш да намериш ефектни картички за Коледа и Нова година, знае woman-onthe-top.net. Не струват скъпо и със сигурност написаните думи в посланието ще зарадват получателите си.

Ръчно изработените картички за Коледа и Нова година обаче носят двойно удоволствие – и за този, който ги създава, и за човека, за когото са предназначени.

Времето, което ще отделите, за да ги направите, е смешно малко. Не изисква особени технически умения. В крайна сметка ще поднесете нещо оригинално и различно, ще оставите скъп спомен и ще получите неизразимо удовлетворение.

Ръчно направени картички за Коледа и Нова година - за малко време от голямо сърце
Ръчно направени картички за Коледа и Нова година – за малко време от голямо сърце

От електронното издание adme.ru са събрали десетки вдъхновяващи идеи, които може да използвате. Може да ги направите същите или да ги обогатите по свой начин.

Съберете разноцветни хартии, гланцови блокчета, изрезки от списания, забавни семейни снимки. Направете стилизирани модели на елхички, снежинки или Дядо Коледа. Поиграйте си с цветните маркери и брокати и готово: Създали сте малко късче красота!

Ние от своя страна ви гарантираме: Вашите картички за Коледа и Нова година ще докоснат сърцата на хората, за които са предназначени!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!