You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам: Райско кътче за вълшебници с ръкоделие или друго хоби (Идеи)

Направи си сам: Райско кътче за вълшебници с ръкоделие или друго хоби (Идеи)

Направи си сам място само за най-личното ви време, където да подредите аксесоарите си за ръкоделие

В „Направи си сам” – сайтовете за интернет ще намерите богатство от идеи, които ще организират домакинството, ще спасят мира в семейството и, вярвайте ни, ще подействат като балсам за изпилените ви нерви!
do it yourself handmade
Дамите от woman-onthe-top.net вярват в схващането, че всяка жена трябва да има собствена стая. Предвид модерното строителство, децата и цените на големите жилища обаче това е труднодостъпно желание.
do it yourself handmade 2
Вместо да се оплаквате и да мислите за будоара като за неосъществима мечта, съветваме ви да се вземете в ръце! С прости технически умения, с помощта на съпруг или добър приятел, лесно ще усвоите кътче от жилището, което ще се превърне във вашия оазис. Там ще се отдадете на любимото си хоби, ще разпределите всички необходими за него аксесоари и няма да пилеете скъпо време в търсене и преподреждане.
do it yourself handmade 4
Всяка майсторка на ръкоделието – гобленарка, шивачка, любителка на декупжа, плетивото и т.н. има богат резерв от материали. Конци, прежда, ножички, специална хартия, маниста, комплекти за шиене на гоблени, лепила, игли – купуването им е голямо удоволствие. Още по-хубаво е, ако им намерите подходящи органайзери, които да стоят далеч от детските ръчички и не пречат на мъжа в къщи.
do it yourself handmade 5
Ето няколко прекрасни, направо вдъхновяващи идеи за всяка Жена на Върха с хоби.

А ако в живота ви има някой, който препрочита списанията тип „Направи си сам” или самата сте домашен майстор, можете да спретнете за ден „маса-чудо”:

Направи си сам рай в тесния апартамент!
Направи си сам рай в тесния апартамент!

Момичетата от „Жена на Върха” ви желаят спорно ръкотворство!
do it yourself handmade 14

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!