You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Направи си сам: Страхотни неща от части на LEGO – конструктори

Направи си сам: Страхотни неща от части на LEGO – конструктори

Вместо да хвърляте дребните части LEGO, които вечна настъпвате, направете от тях симпатични дреболийки за дома

Всяка съвременна майка, предимно на момчета, има един основен враг – магазините, в които се продават LEGO-конструктори. Тези миниатюрни, опасни, остри и достатъчно скъпи нещица се радват на див ентусиазъм сред децата. Искат ги страшно, винаги имат нужда от още един комплект, а още докато ги купите – загубват сериозна част от тях.

И ако сте майки като нас, сигурно ви е писнало и от разхищението на пари, и да се страхувате да ходите боси на килима, защото вечно настъпвате някое. За да не се карате на децата и да не ги лишавате от удоволствието да конструират и планират, ви предлагаме нещо наистина добро! Не захвърляйте непотребните части на конструкторите. Просто направете от LEGO някоя полезна дреболия за дома!

„Направи си сам”-идеите в мрежата се оказаха доволно много. Така и вие няма да сте с усещане, че сте си хвърлили парите на вятъра, и ще провокирате твореца във всеки член на семейството. Вярвайте ни – всяко дете ще се чувства значимо щом неговото LEGO стане неизменна и много полезна част от интериора като:

LEGO лампа
Къщичка за птиченца

Как се пробужда любов към шаха

Идеален начин да обясниш дробите

Идеален органайзер за кабели

ЛЕГО стена
ЛЕГО удоволствие и за всяка възраст

LEGO календар
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!