You are here
Home > Здраве и красота > Народна рецепта за щитовидната жлеза: От здравето сте само на 2 съставки

Народна рецепта за щитовидната жлеза: От здравето сте само на 2 съставки

Една чаша дневно ще ви помогне да закрепите здравето на тази така важна жлеза в организма ви

Щитовидната жлеза управлява процесите в целия организъм. Разстройването й води до сериозни, понякога – необратими промени. За да й помогнете обаче не се нуждаете непременно от фармация, а от даровете на народната медицина.

Липсата на йод може да бъде компенсирана от…млади зелени орехчета. Те съдържат не само необходимото количество йод, което се усвоява бързо от организма, но и е източник на безценния витамин С и комбинация други витамини.

С помощта на малките плодчета ще излекувате не само щитовидната си жлеза, но и ще помогнете на хора, които са непрекъснато болни, уморени, анемични. Зелените орехи в комбинация с натурален мед действат пречистващо на черния дроб и кръвта
Това „вълшебно” съчетание действа благотворно за болести на гърлото и респираторния тракт – ако имате бронхит ще ускорите чувствително процеса на оздравяване. Родителите го хвалят като мощен имуностимулатор и лекува рани, а за жените е помощник срещу затлъстяване, възстановява хормоналния баланс на организма и физическата активност.

Зелени орехи с мед за имунитет и щитовидна жлеза

РецептаТА!

Необходими продукти:

40 зелени орехчета и 1 кг натурален мед

Как се приготвя?

Измийте и изсушете добре орехчетата, разделете ги с нож на четвъртинки. Поставете ги в буркан или голям стъклен съд, разлейте върху тях мед и сложете буркана на тъмно и хладно за месец. След 30 дена ще видите, че орехчетата потъмняват. Внимавайте като ги ползвате, защото боядисват От тях потъмнява и меда.
Всяка сутрин на гладно взимаме по една супена лъжица от получения тъмен сироп.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!