You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Наследството на Грейс Кели: Камий Готлиб – голямата изненада от Монако

Наследството на Грейс Кели: Камий Готлиб – голямата изненада от Монако

Камий Готлиб изглежда типична дъщеря на майка си – принцеса Стефани, но носи от финеса и харизмата на Грейс Кели

Докато света се прехласва по мъничките близнаци в княжеския дворец на Монако, а светската преса разказва за златното трио Казираги, никой не забеляза как най-невзрачното дете на принцеса Стефани – Камий Готлиб, от тромава пухкавелка се превърна в истинска находка за светската преса.

Момичето, което скоро навърши 19 години, има особен статут – с възможности, но без привилегии. Благодарение на майка си, има на разположение милиони, живот в хайлайфа, но е спорно дали ще й позволят истински досег до династиите на стара Европа.

Камий Готлиб е дете принцеса, внучка на холивудска легенда, но е и незаконната дъщеря на инструктор по ски. Да, в Монако никога не са били привърженици на строгия морал и обществени порядки, но бъдещето на малката блондинка е в светския блясък, не в аристократичните кръгове.

Joyeux anniversaire a la plus belle personne dans ma vie! Au plus beau, au plus gentil, intelligent, musclé, généreux, fou, et surtout au plus drôle des papas du monde entier! #TelPereTelleFille 💚💋🎉🌟 I’m sorry but my heart belongs to daddy ❤

Публикация, споделена от Cam🖤 (@camillerosegottlieb) на

Bonne fêtes Mamou, t’es là meilleure de toutes les mamans❤ #1998

Публикация, споделена от Cam🖤 (@camillerosegottlieb) на


С прекрасна по-голяма сестра и още по-ослепителна братовчедка, никой доскоро не гледаше сериозно на нея. За поданниците на клана Грималди Камий Готлиб беше поредната младежка издънка на принцесата – бунтарка. В опитите си да се намери Стефани не просто смени куп имиджови професии, но и изживя няколко бурни любови, от които и останаха разводи, Луи, Полин и Камий. Големите деца на принцесата се реализираха в спорта и са нещо като неофициални посланици на Монако. За Камий обаче нещата са далеч по-лесни.

HAPPY NATIONAL DAY 🇲🇨 #MousquetaireForTheNation #Basics Repost from the @paulinedcrt ‘s Instagram

Публикация, споделена от Cam🖤 (@camillerosegottlieb) на

Pétillante Élégante ou Naturel Which one do you prefer ?

Публикация, споделена от Cam🖤 (@camillerosegottlieb) на


След раздялата на родителите си тя изживява едно пълно с вълшебство детство – между княжеския дворец и…пътуващия цирк на Франко Кни, треньорът на слонове, с когото принцеса Стефани изживя поредната любов на живота си.

On the rock 🏞

Публикация, споделена от Cam🖤 (@camillerosegottlieb) на


Камий като една истинска Грималди научи няколко езика, етикет и овладя художествената гимнастика. Сега обаче е изкушена от театъра – като дъщеря на майка си, но и внучка на непрежалимата Грейс Кели.
Камий Готлиб от Монако - внучката на Грейс Кели
Тя има всички шансове да се реализира като актриса. Всички с изумление откриха как грубичкото наглед детенце се е превърнало в красива девойка. Тя носи не само типични дрехи на тийнейджърка, но и има елегантна осанка и око за красивото. Тя обожава да пътува и вече почти 30 000 последователи следят приключенията й до Тайланд, Русия и където я отвее вятъра.
Камии Готлиб от Монако
Камий Готлиб обещава на жълтата преса не само красиви снимки. Вече е имала връзка със супермодела Томас Марти и провокира, позирайки с цигара. Принцеса Стефани отдавна се държи като старо момиче, уморена от вълненията на предходните десетилетия. Тя се постара да бъде добра майка и даде свобода на децата си – дори да вижда, че вървят по нейните стъпки.

Queens are born in July 👸🏼❤👸🏽🎂🍾🎊🎁

Публикация, споделена от Cam🖤 (@camillerosegottlieb) на

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!