You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Наум Шопов II доведе мама в „Откраднат живот”: Кой какъв на кого е в любимия ви бг сериал?

Наум Шопов II доведе мама в „Откраднат живот”: Кой какъв на кого е в любимия ви бг сериал?

И майката на Наум Шопов – внук намери роля в „Откраднат живот” – най-„семейната” продукция на Dream Team

Ако искате хитов сериал, наистина трябва да се обърнете към Dream Team. Ще се нагледате и на драма , и на романтика, и на комедия, и на сложни семейни отношения…”Семейни отношения” ли казахме?! – Тооочно такааа! Продуцентите не само умеят да създадат сплотен екип като семейство, но и да и използват цели актьорски династии в сериалите си. Последният епизод на „Откраднат живот” е поредната провокация към драгия зрител…

Първият ни докторски сериал използва чарът и наследствената дарба на един бъдещ лекар. Наум Шопов – внук загърби четири поколения жреци на Мелпомена, за да лекува. Преди да изрече Хипократовата клетва обаче се завърна към първата си любов – киното.
Наум Шопов и Мариана Станишева в Откраднат живот

Христос воскресе 🙂

A post shared by Naum Shopov / Откраднат Живот (@shopov) on


Разказват, че се е справил превъзходно на кастинга, но зрителите не вярват особено. Продуцентите отдавна са известни със слабостта си да предлагат роли на „свои” хора. Те използваха таланта и харизмата на баща му – Христо Шопов в „Дървото на живота”. Снощи пък видяхме майка му Мариана Станишева в ролята на мащехата на д-р Тасев. Дамата се справи превъзходно. Чакаме да я видим в обща сцена с Луиза Григорова, която наскоро се позабавлява на техен гръб: „Много повече се притеснявах от интимните сцени с баща му, защото той е от друго поколение… Така направих голям шлем – с бащата и със сина“.


Невинната закачка на Луиза е само доказателство, че я бива в професията и може да се разчита на нея. Тя работи с екипа в „Дървото на живота” и беше естествен избор, когато се нуждаеха от свежо попълнение в „Откраднат живот”.
Дървото на живота Христо Шопов и Луиза Григорова
Историческата сага превърна в звезди за младото поколение ветераните Мария Каварджикова и Стоян Алексиев, популяризира опасния чар на Моньо Монев (който сега е д-р Мазов).
Моньо Монев в Откраднат живот

Дървото на живота актьори

Христина Апостолова е в екипа сценаристи на всичките сериали на мъжа си. Продуцентската съпруга обаче изигра малки, но ключови роли проектите на Dream Team. Нейната съдба има и Емил Марков. Доцент Захариев е на средна възраст, но заради една любовна история се превърна в обект на обожание от зрителките.
Емил Марков и Ралица Паскалева в Откраднат живот

Ралица Паскалева в Столичани в повече
Емил Марков обаче е писал реплики и сюжетни линии за „Столичани в повече”, където играят и съпругата му Албена Павлова, дъщеря му Мина Маркова и…Ралица Паскалева – настоящата доктор Стилянова. В същия проект и в „Откраднат живот” ще видите и друга докторска майка. Ернестина Шинова се хвали с дъщеря си Йоанна, която следва медицина и с радост сложи бяла престилка като д-р Стаменова, майката на Наталия.В продукцията намери място и едно безобразно чаровно момче. Димитър Рачков – син е дете не само на тате. Майка му е сценарист на „Откраднат живот”, вторият баща Евтим Милошев – продуцент. Той си партнира повече от достойно с Марта Вачкова, за която са написали специално ролята на сестра Жекова. Чаровницата е телевизионна звезда, но като драматична актриса успя да се докаже пред масовия зрител едва сега…Благодарение на старото си приятелство и „Ку-ку” – връзката й с продуцентите.
Марта Вачкова в Откраднат живот
Началото на тази сложна плетеница от семейни, приятелски и служебни връзки обаче сложиха семейство Алексиеви. Публиката видя, че талантът понякога е като сините очи – предава се по наследство. Синът на Стоян Алексиев – Александър, се завърна от Лондон в родината, за да сбъдне мечтата си да играе с баща си. Ролята му на д-р Василев го направи известен у нас…и му даде възможност да снима в още няколко продукции. След като героят му емигрира, на негово място дойде нов злодей в сагата…който се играе от брат му Цветан. Четвъртият Алексиев в екипа е „откраднатият” Калин. Талантливият Димо Алексиев не е роднина на клана…само е много талантлив и по тази причина – обожаван от аудиторията.
Стоян Алексиев и Александър Алексиев
Да, „връзкарите” получават възможност за игра в сериалите, но никой не може да оспори таланта на актьорите. Доказателство за това е признанието на Евтим Милошев. Човекът, който винаги ще има, макар и малка, роля в сериалите му се нарича…Васил Банов. Ветеранът се радва на втора младост в професията, защото играе великолепно и защото е талисман за всяка продукция на Dream Team.


За да не изглеждаме несправедливи обаче трябва да благодарим на екипа, затова че подари на българската публика имена като Дария Симеонова и Радина Думанян. И не на последно място – заради „Откраднат живот” зрителят преоткри майсторската игра на Янина Кашева, Йоана Буковска – Давидова и Деси Бакърджиева.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!