You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Не е стъклена, не е на дърво…Това е къща от бъдещето!

Не е стъклена, не е на дърво…Това е къща от бъдещето!

Футуристична къща в Казахстан материализира мечтата на всяко (не)пораснало дете

Добрият архитект може да превърне обикновената жилищна сграда в произведение на изкуството. Истинският талант – да превърне най-смелите мечти в действителност.

Архитектът от Казахстан Айбек Алмасов още преди четири години представи “Tree In The House“, цилиндрична стъклена къща, построена около ела, но инвеститорът се отказа и сградата не можа да бъде построена. Производители на стъкло и слънчеви панели вече проявиха интерес към проекта, така че тя може да се превърне в реалност.
Къща в гората или дърво в къщата
„Търсех решение, което в бъдеще да помогне да се спре с унищожаването на горите“, казва Алмасов. „Ние трябва да живеем в хармония с природата.“

Проектът предлага четири кръгли етажа, свързани със спираловидно стълбище. Заобленият душ в банята съответства на формата на сградата. Мебелите се вписват елегантно с гледката на гората около сградата.
Къща в гората или дърво в къщата
Тази толкова специална къща в гората – дърво в къщата трябва да бъде готова още през тази година, ако всичко е наред. Детската мечта на бъдещият й собственик да си има собствено кътче за игра ще се сбъдне по най-необикновения начин. И това я прави още по-вълшебна!

За настоящия и бъдещия ви дом, оригинални идеи и полезни съвети за обзавеждане и градина може да намерите в www.moyatdom.com

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!