You are here
Home > Здраве и красота > 5 модни грешки, които никога не трябва да правите

5 модни грешки, които никога не трябва да правите

Тези модни грешки може да ви струват скъпо

Външния вид е важен, но добрият стил дори още повече. Не е нужно да харчите куп пари, за да изглеждате добре. От друга страна и най-скъпите тоалети може да изглеждат смешно, ако сте допуснали тези модни грешки.

За всяка жена е важно да изглежда елегантна и стилна във всяко време на деня. А за една жена на върха, тези модни грешки са просто непростими. Затова и трябва много да внимавате, как се обличате.

Ето и кои са петте най-често срещани грешки, които може да допуснете:

1. Твърде много животински принтове

Тяхното неправилно комбиниране или твърде много и различни животински принтове по дрехата е непростимо грешка според модните експерти. Животинският принт е много популярен вече няколко години, но ако злоупотребите с употребата му ще изглеждате смешно. А много известни дами понякога прекаляват с него, в желанието си да събудят своето вътрешно „животно“.

2. Твърде тесни дрехи

От панталони и поли през тениски до рокли — впитите дрехи не само не ласкаят тялото, но и подчертават всеки излишен грам, или паласка, които имате. Може да подчертаете линията си и без да носите дреха, която всеки момент ще се пръсне по шевовете. Или пола, която изглежда все едно ви е била по мярка в детските ви години.

Вместо това носете удобни и комфортни модели, които да са ви по мярка и се чувствате добре с тях. Можете да сте сигурни, че никой няма да ви пропусне в този вид.

Модните гафове, които не трябва да правим
Модните гафове, които не трябва да правим

3. Дрехи от деним

Вярно е, че дънките са най-удобния тоалет, който може да носите, но това не означава, че трябва постоянно да се обличате с тях. Да, тази материя в последните няколко сезона се радва на голяма популярност. Освен дънкови панталони, се изработват и ризи, както и някои други „аксесоари“ на дрехите. Но също както и с животинския принт, прекаляването с деним си е чисто модно престъпление.

Така, че се откажете от идеята да се появите в този вид на театър, кино, официално събитие или недай Боже — на сватба.

4. Вечерни дрехи през деня

Модните експерти не са привърженици на бляскавите дневни комбинации и смятат, че вечерната дрехи наистина принадлежи на тази част от деня. Така че оставете късите поли и дълбоките деколтета за вечерните партита. А не за работното място в офиса.

5. Внимавайте с райетата

Това е златно правило. Ако сте високи и твърде слаби — не носете вертикално райе, което ще ви превърне в ходещ скелет. А ако имате няколко излишни килограми, забравете за хоризонталните шарки, иначе ще изглеждате твърде ниски и закръглени. Запомнете — вертикалното райе стеснява, а хоризонталното разширява силуета. Съобразявайте се и с цветовете, когато залагате на подобни модели.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!