You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Необичайни идеи за подреждане на гирлянди в интериора: Нека празникът започне сега!

Необичайни идеи за подреждане на гирлянди в интериора: Нека празникът започне сега!

Остана малко по-малко от месец до Рождество и вече можем да си подарим с празничната украса

Първият електрически гирлянд е създаден специално за украсата на коледната елха. Преди това е било обичайно на коледната елха да слагат истински свещи в търсене на бляскав ефект. Това, разбира се, е било много опасно. Производството на електрически гирлянди не само значително намали вероятността от пожар, но и даде на празничната коледна елха много по-красив и елегантен вид. С течение на времето крушките станаха многоцветни и мигаха – баналното осветление се превърна в магия.

Между другото, на някои езици вместо „електрически гирлянди”, използват израза „магически светлини”. Заслужаваме ли обаче живот в приказка само за Нова година и Коледа?! Разбира се, че не! Можем да ги ползваме за други празници: например, рождени дни, дипломиране, сватби. Някога се предлагали изключително за коледни декори, но днес може да ги видите навсякъде.


Но понеже започна обратното броене за Коледа и Нова година обаче, нека ви предложим няколко наистина оригинални идеи за декорация с електрически гирлянди:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!