You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Нова сватба в Изкушение: Азра и Джан се венчават тайно

Нова сватба в Изкушение: Азра и Джан се венчават тайно

Нова сватба в Изкушение, Джан и Азра тайно се женят

Нова сватба в Изкушение ще видят зрителите на сериала тази седмица Азра и Джан се венчават, а Неслихан разбира истината за отношенията между Шебнем и Керем.

Шебнем отново се влошава, а Азра й помага като я води в болницата и дарява кръв за нея. Неслихан се нахвърля върху нея, убедена, че има нещо общо с влошеното здраве на дъщеря й, а лекарите разкриват, че състоянието на Шебнем продължава да се влошава.

Мелис съветва Азра да не притиска Керем да напусне съпругата си, а той слага край на отношенията им. Признава, че обича Шебнем и няма да се раздели с нея.

Нова сватба в Изкушение
Нова сватба в Изкушение

В същото време болното момиче успява да се пребори със смъртта и дори планира да роди дете на любимия си. Азра разбира за това и е съкрушена, тя решава да отмъсти на Керем за отношението към нея.

azra 456

Хакан разкрива истинското си лице и се издава, че има финансови проблеми, затова иска да се върне при Шебнем. Неслихан разкрива и тази тайна, и му предлага сделка–той ще следи делата на зет й, тя ще му помогне да си стъпи на краката.

asra 67

В същото време Джан все по-сериозно се увлича по Азра и по време на вечеря й предлага брак. Тя е шокирана и изненадана, но приема. Двамата решават да запазят плановете си в тайна, но Неслихан научава за връзката им и побеснява. Тя обвинява Азра, че използва сина й и настоява двамата да прекратят отношенията си. Връзката им обаче се задълбочава и в новите епизоди на Изкушение, ще видим как двамата стигат до край. По време на вечеря Азра получава предложение за брак, което приема.

Керем и Шебнем обсъждат връзката на Джан и Азра, достигайки до извода, че не са един за друг. Азра дочува разговора им и разкрива на Мелис, че тя всъщност не обича Джан, но иска да отмъсти на Керем и по тази причина планира да се омъжи за Джан.

ьяиь 29

В деня на сватбата Неслихан напълно случайно научава за плановете на двамата. Джан и Азра отиват към гражданското, но дали матриархът на семейството няма да ги спре…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!