You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Новият дом на Иванка Тръмп – близо до Президента, далеч от стила на Първата дама

Новият дом на Иванка Тръмп – близо до Президента, далеч от стила на Първата дама

Иванка Тръмп шлифова стила на предците си и показа, че парите „остаряват” при третото поколение

Иванка Тръмп ще бъде Първата дъщеря четири – осем години най-много, но цял живот ще е милиардерка. Дясната ръка на Президента показа на стотици рязко забогатели парвенюта, че пари не са достатъчни. Отвори вратите на новия си дом във Вашингтон и всички разбраха – За да станат едни пари „стари” (т.е. луксът да добие вкус) са нужни три поколения.

Вашингтон е един от най-красивите американски градове, а новият дом на дъщерята на президента се намира в един от елитните му квартали.

Иванка Тръмп, съпругът им Джаред Кушнер и трите им деца са се преместили от Ню Йорк, за да бъдат по-близо до останалата част от семейството. Новата къща, която е на три етажа, е построена 1923 г. и е издържана в колониален стил. Намира се в квартал за избрани, обитаван изключително от семейства на политици и всички онези, които са свързани с Белия дом. Не е изненада и цената на имота – 5.5 милиона долара.

Тази красива къща се отличава с комбинацията от стилове в строителство, които са били популярни в Англия в периода от 17-ти до 18-ти век. Има големи прозорци с дървени рамки, високо приземие от камък или детайли от тухла. Интериорът се допълва с монолитен таван, корнизи и цели пет камини.

Иванка Тръмп има възможност да избира между шестте спални и седем бани, основната, от които има изглед към градината в двора.

Самата къща се простира на площ от 2100 квадратни метра и се намира на две пресечки разстояние от семейната вила на семейство Обама. Иванка Тръмп едва ли ще има време и желание да кани на кафе Мишел и момичетата, но няма и да търпи критики по отношение на вкуса, по който залита мащехата й.


loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!