You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Нургюл Йешилчай се завръща по bTv с „Великолепният век: Кьосем“ от 17ти април

Нургюл Йешилчай се завръща по bTv с „Великолепният век: Кьосем“ от 17ти април

Вторият сезон на „Великолепният век: Кьосем“ ще ни подари нова среща с Нургюл Йешилчай и Фарах Зейнеп Абдуллах

Финалът на „Сега и завинаги” ще бъде след броени дни. Веднага след него, в ефира на БиТиВи ни чака нова вълнуваща среща със сагата „Великолепният век: Кьосем“. Този път в ролята на най-могъщата Валиде е старата ни любимка – Нургюл Йешилчай.

Поредицата „Великолепният век: Кьосем“ Сезон 2 ще започне на 17 април по bTV. За снимките на продукцията е използван бюджет от 1 милион лири – нечуван дори за огромните мащаби на турския шоубизнес.

Главните роли в сериала са поверени на най-актуалните имена в южната ни съседка. Поредната късметлийка да сложи короната на Кьосем е суперзвездата Нургюл Йешилчай, която ни напусна като Гюлсерен от „Твоят мой живот“.

Докато в първия сезон поредицата разказа как се е зародила красивата любов между Кьосем султан и султан Ахмед Първи, то след две седмици ще видим владетелката в цялото й могъщество на пълновластна господарка.

Във втория сезон Валиде Кьосем води борба да управлява империята от името на сина си Мурад. Напрегнати епизоди ни очакват, в които ще видим колко безпощадна може да е войната между майка и син. Кьосем султан е умна, хитра и силна, но е родила достоен наследник, който няма да пожали средства, за да поеме властта в свои ръце.
„Великолепният век: Кьосем“ Сезон 2 с Нургюл Йешилчай и Фарах Зейнеп Абдуллах
Султан Мурад ще плати висока цена за короната – като човек, и като владетел. Управлението е записано в историята като възход за Османската империя, но белязано с тежките му загуби.

Във „Великолепният век: Кьосем“ Сезон 2 ще се насладите и на любовната история на Мурад с принцеса Фария. Смелата млада дама е изигран от още една любимка на българския зрител – Фарах Зейнеп Абдулах, която сме гледали във „Времето лети“ и „С Русия в сърцето“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!