You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Оазис под покрива: Идеи и трикове как да преобразим тавана

Оазис под покрива: Идеи и трикове как да преобразим тавана

Мечтаете ли за място, което да си е само ваше у дома? Вижте как може да преобразите тавана за тази цел

Ако сте много хора у дома и се нуждаете от място, което да си е само ваше, не бързайте да се карате с половинката си кой ще ползва гаража. Вместо това преобразете таванското помещение, където да се наслаждавате на отдих и почивка, винаги, когато имате нужда от това.

Скосените стени не трябва да ви плашат, тъй като с подходящо оформление може да се възползвате прекрасно от пространството. Може да ги боядисате в бяло, а да заложите на контрастни мебели, декорирайки с настилки с ефектен принт.

Авантюристите пък могат да превърнат тавана в истинска площадка. С мебели в ярки цветове, това място може да се превърне в кътче от рая. Добавете още и мек, и пъстър килим, и гостите ви няма да искат да си тръгнат.

За тези от вас, които имат афинитет към провинциалния стил, придайте подобна атмосфера на дома с легла от дърво и смели тапети. С тях може да подчертаете и скосените стени. Не забравяйте и височината.

Ако помещението е ниско, вместо да се тревожите, как да поберете дивани и секции там, поставете големи дюшеци с възглавници на пода. Добавете и ниска масичка за кафе, и това може да се превърне в уютно кътче, където да се скриете от шумотевицата у дома.

Друга страхотна възможност за вече порасналите тийнейджъри, е да го направите място за забавления, специално за вас. Изолирайте стените, за да не се чува силния звук и ще можете да си организирате жестоки партита под покрива на собствения си дом.

Докато фамилията спи.

Идеален дом: Създайте си оазис под покрива
Идеален дом: Създайте си оазис под покрива

За любителите на книгите също имаме идеи — мини библиотека, а къта за почивка точно под прозореца. Това е идеално място за отдих, особено когато искате да останете сами.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!