You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Обикновена домакиня създаде великолепие във винтидж стил (Интериорът не е променян 70 години)

Обикновена домакиня създаде великолепие във винтидж стил (Интериорът не е променян 70 години)

Стопнката на дома е вложила само вкус и любов, без предварителна подготовка и разучаване на тънкостите на винтидж стила

Почитателите на интериорния дизайн могат да ви разкажат всичко за стил Винтидж. Ще ви обърнат внимание на интересни акценти, необходими елементи в обзавеждането и детайли в декорацията. Една обикновена столетница от Торонто, Канада обаче би ги изумила – сама е подредила дома си преди 72 години и от тогава не е променяла нищо. Резултатът е безупречен! За момичетата от woman-onthe-top.net това е нагледно доказателство, че за прекрасно обзаведения дом не се изискват куп пари и професионални съвети. Важното е да обичате жилището си и да имате усет на артист.

В тази спретната, но обикновена къщичка се крие съкровище във винтидж стил
В тази спретната, но обикновена къщичка се крие съкровище във винтидж стил

Когато 96-годишната дама решила да обяви дома си за продан, брокерите на недвижимо имущество не били очаровани. И как иначе?! Госпожата, която цял живот е била шивачка и е обичала да плете, се похвалила: „Не съм променяла нищо от 72 години!”.
vintage house 2 (Medium)
Когато влезли през входната врата обаче ахнали! Тази възрастна женица показала усет на майстор в интериорния дизайн. Съчетала несъчетаващи се цветове, вмъкнала елегантни женствени форми, добавила романтични елементи, дори розовото по стаите не изглеждало прекалено!
vintage house 3 (Medium)
Съпругът й навремето наредил: „Слагай колкото и където искаш розово, само не и в спалнята”. Послушната домакиня кротко се съгласила и развихрила фантазията си.
vintage house 4 (Medium)
Никога не била чувала за щуротия като винтидж стил. Доверявала се само на вкуса си и на интуицията. Така малко по малко събирала мебели, огледала, възглавнички. Боядисвала стени и съчетавала тъкани. Ненапразно брокерите обобщили резултата – „Истинска перла скрита в мидена черупка!”
vintage house 5 (Medium)

Насладете се на това неочаквано винтидж великолепие в далечно Торонто:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!