You are here
Home > Lifestyle > Обувките с пухчета – летният моден хит или поредният кич?

Обувките с пухчета – летният моден хит или поредният кич?

Вече по родните улици все по-често виждаме дами с пухкави обувки. Приемате ли тази тенденция?

В началото на лятото, отворените обувки заемат първа линия. Но винаги актуалните сандали все по-често отстъпват витрините на магазините, за да може на тях да се настанят чехли с пухчета. При тях, както и при други модните тенденции, мненията са на двата полюса – или страшно много ви харесват, или никак не са ви по вкуса!

Освен чехли, с пухчета могат да се намерят и маратонки и сандали. Цялата мания по тези обувки започна от колекцията на Риана за модната марка Fenty Puma. Барбадоската певицата винаги се е славела с екстравагантия си стил, който прозира във всички модели. Гиганти като Dolce&Gabbana и Alexander McQueen също залагат на тренда за сезон есен-зима. За не толкова просветените в модата или просто хората, които не подчиняват гардероба си на тенденциите, подобни джапанки, чехли и т.н. изглеждат нелепо.

Но, следващите примери директно от червения килим ще ви покажат, че може да бъдете едновременно и на гребена на вълната, и с рамките на стила, който най ви подхожда!

Супермоделът Джиджи Хадид със сигурност е от тези хора, които и чувал да навлекат, все ще изглеждат страхотно. Но прекрасните й и безкрайни крака са перфектно завършени от елегантни сандали със сладки пухчета на Max Mara. Скандалната Ким Кардашиян също стана част от актуалната мода с нежни, пухкави сандали в черно. А „повелитеlката на пухчетата“ Риана показа, че те могат да бъдат истинско модно бижу, а не пореднияt китайски артикул, от който извръщаме глава.

Видимо, между чехлите с огромни, розови пухчета и елегантните сандали с елегантен моден акцент има разлика от небето до земята. Все пак, в днешния свят на изобилие, всеки може да намери най-подходящите за него обувки, без да следва сляпо тенденциите. Най-важното е да се чувства добре с тях и да ни носят лятно настроение!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!