You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Оригинални идеи за оформяне на пари като подарък за абитуриент или сватба

Оригинални идеи за оформяне на пари като подарък за абитуриент или сватба

Пари за подарък е класическо решение, но ако го поднесете по нестандартен начин, ще останете запомнен

Да дадеш пари за подарък на абитуриент или на младоженци е най-естественото нещо. Да ги поднесете в плик обаче не е много оригинално, а и получателите ще се объркат в навалицата кой какво им е дал.

Ако искате да направите незабравим подарък, трябва да го поднесете в такава необичайна форма, че да предизвикате положителни емоции.

Не, не е трудно да се придаде оригиналната форма на подарък – пари – просто използвайте фантазия и или почерпете вдъхновение от следните идеи:

1. Кесия с пари
kesiya - podarak pari
Най-лесният начин да се поднесат пари е да ги поставите в една малка торба от текстил. Подарък „торба с пари“ се свързва автоматично с богатство. Можете да се избродира със символи или инициалите на абитуриента или младоженците.

2. В цветна кутия
cvetna kutiya - podarak pari
Може да навиете банкнотите на руло, да ги завържете с фина панделка лък и да ги поставите в хубава цветна кутия, където да прибавите и картичката с пожелания.

3. Пари, вместо бонбони
bonboni - podarak pari
В кутия за бонбони наредете сгънатите бонбони или ги сложете в блестящи опаковки.
bonboni - podarak pari 2
4. Роза от пари

Направете една или няколко „рози” от банкноти.
roza podarak pari
За целта ще ви трябват: – Тел (за предпочитане зелена – попитайте в цветарския магазин) – по едно за всяка банкнота
roza podarak pari 2
– Тиксо (за предпочитане зелено)

– Изкуствени листа (по избор)

Ето как да ги направите – стъпка по стъпка:


Ако се чувствате объркани, разгледайте и видео-обяснението:

5.Скъпа рамка за спомен

ramka - podarak pari

Друг интересен начин да се подарят пари, е да използвате фото рамка. Просто си купете хубава и поставете под стъклото банкнотите. Може дори да подарите картичка с пожелания.

6.Още един букет от банкноти
buket pari podarak
За него са ви необходими:

– скоч или самозалепваща се лента

– пълнеж

– тел, сламки или пръчици

– банкноти с различен номинал

Ето как да го оформите – стъпка по стъпка:

buket 7

7. Бурканче с пари

burkan pari podarak

Като намигване и с асоциация „буркан-банк” може да подарите наистина оригинално пари. Използвайте красиво стъкло, може дори да го украсите с декупаж. Подредете навитите на руло банкноти, ако искате – прибавете към всяка листче с пожелания. Накрая запечатайте добре с восък или панделка. Сложете етикет за паметния ден и с пожелание да се използват за събития като наемането на първата квартира като студент, първата студентска такса, за сватбеното пътешествие, за първата годишнина от брака или закупуване на бебешко кошче.

Не слушайте, когато ви говорят, че да дадете пари не е оригинално! С фантазия и широко сърце ще поднесете идеалният подарък за абитуриент или младоженци!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!