You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Остани с мен: Ахем и Гопи печелят състезанието

Остани с мен: Ахем и Гопи печелят състезанието

Въпреки че Урмила планира да унижи Гопи в Остани с мен, тя се оказва унизената

В новите епизоди на Остани с мен, Гопи и Ахем най-накрая ще започнат малко по малко да се сближават. Докато срещата с Уманг – брата на Анита, не отвори още по-голяма пропаст помежду им.

Състезанието наближава и цялата фамилия Моди планира да подкрепя Джигар и Раши. По съвет на Урмила обаче Раши къса сарито си и заявява, че не може да се състезава в този вид.

Хетал води Гопи със себе си, защото бъдещите сватове на Кокила се интересуват от нея. Въпреки негодуванието си, Кокила позволява на снаха си да присъства. Дори я моли да поправи роклята на Раши.

"Остани с мен" - нов индийски сериал превзема ефира
„Остани с мен“

Раши и Урмила обаче решават да направят унижението на Кокила пълно. Раши се преструва, че си е наранила крака и моли Гопи да я замести. По нареждане на майка си Ахем също се включва в състезанието. Противно на мнението, че двамата ще изгубят надпреварата те успяват да спечелят първото място.

Гопи изумява всички с танцовите си умения, а Кокила е безкрайно щастлива. По време танците Кинджал пък се среща с Уманг и го моли да потърси начин да я измъкне колкото се може по-бързо, тъй като датата на сватбата й наближава. Тя успява да отпрати тайно Елеш и се моли на Уманг да заминат по-бързо. За пореден път той я заблуждава, че ще заминат в най-скоро време.

Изобличаването

Междувременно Раши забравя за мнимия инцидент и от яд, че Ахем и Гопи са победили тръгва доста бързо към дома. Тя се кара с майка си, че пак я е изложила пред семейството, а Гопи е спечелила всички. Кокила забелязва, че снаха й не куца и я пита на какво се дължи възстановяването й. Раши я лъже, че се опитва да се възстанови по-бързо.

Датата за годежа е насрочена, а Кокила дава на Раши да пази бижутата за сватбата на дъщеря й. Предупреждава я, че този път й възлага наистина сериозна отговорност.

Междувременно Кетки предлага на Кокила да пусне Раши, Кинжал и Гопи заедно с мъжете им на пазар. Докато в местна бижутерия се появява Уманг, който идва да се види с Кинжал. Ахем го пита за Анита, а Гопи си спомня, че това е момичето, което съпругът й обича. Сестра му се моли на Уманг да я спаси от наближаващата сватба по-бързо.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!