You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Остани с мен: Кинджал иска да избяга с Уманг

Остани с мен: Кинджал иска да избяга с Уманг

В новите епизоди на Остани с мен, Кинджал почти бяга с Уманг

Скъпи читатели, тази седмица действието на сериала Остани с мен ще се разиграва основно около Кинджал и Уманг. Дъщерята на семейство Моди не успява да провали годежа си, но почти успява да убеди изнудвача си да избяга с нея. Раши забравя да плати сметката за ток, но Гопи отново я спасява. Когато обаче тя се издава, че е забравила за сметката, братовчедка й е наказана от Кокила.

Уманг лъже Кинджал, че ще я поиска официално за своя съпруга, а тя се опитва да се освободи от годежа с Елеш. Разказва му, че е ужасна домакиня, обича живота, забавленията и е твърде модерна, но той е очарован от нея.

Урмила съветва Раши да купува по-евтини стоки, а спестените пари да задържа за себе си. Кокила обаче успява да осуети и този техен план. Джигар също се скарва със съпругата си, тъй като тя настоява да си купят скъпи дрехи за състезание по танци. Урмила и Раши са ядосани, но това не е всичко. Тъй като Гопи е наказана, Раши получава за задача да пази огъня в олтара на богинята за 9 нощи. Гопи се грижи за него, след като тя заспива, въпреки забраната за Кокила.

Кокила отменя наказанието на Гопи заради успешния годеж, а Раши отново се излага. Тя сервира на семейство Мета храна, която е с лошо качество. Кокила я упреква и й иска обяснение. Тя настоява дори да получи касовите бележки, но снахата я лъже, че ги е загубила.

Руча Хасабнис - злодейката Раши от "Остани с мен" се превърна в звезда в Индия
„Остани с мен“

Ядосаната Кокила напада Раши пред майка й, а за да й отмъсти предлага Раши да доведе Гопи на състезание по танци. Джигар изненадва съпругата си с нови дрехи за танците. Раши иска да изложи Гопи и настоява да я придружи за танците, но Кокила настоява снаха й да си остане у дома. Тя забранява присъствието й, тъй като не е изтекъл срокът на наказанието.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!