You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Остани с мен: Кинджал опитва да осуети сватбата на Гопи, Раши подпалва Хетал

Остани с мен: Кинджал опитва да осуети сватбата на Гопи, Раши подпалва Хетал

Амбициите на Кинджал и Раши в Остани с мен костват много на близките им

Амбициите на Кинджал и Раши в новите епизоди на Остани с мен стигат до крайности. Сестрата на Ахем лъже годеницата му, че той е развалил сватбата им, за да се ожени за друга, а Раши запалва бъдещата си свекърва, само и само да угоди на майка си.

Урмила замисля план, с който да превърне Раши в желана булка за семейството на Хетал. Тя я принуждава да предизвика пожар и да спаси жената. Като вярва, че така ще я превърне в своя сигурна съюзница. Раши изпълнява нареждането на майка си, но изпада в ужас пред пламъците и оставя Хетал да изгори. Единствено намесата на Гопи предотвратява трагедията. Младото момиче се хвърля напред и спасява майката на Джигар от огъня.

Остани с мен- нов индийски сериал превзема ефира
„Остани с мен“  

В знак на благодарност Хетал кани цялото семейство у дома. Тя ги уведомява, че планира да ожени сина си Джигар за дъщерята на своя приятелка — Сонал. Междувременно Кокила се досеща, че зад пожара стоят Урмила и дъщеря й. И настоява пред снаха си да бъде по-внимателна.

Кинджал прави опит да раздели Ахем и Гопи, като разказва на годеницата за истинската любов на брат си. Гопи е готова да се откаже, но Раши успява да я разубеди. Междувременно самата Кинджал изпада в трудно положение — братът на Анита, в когото тя е влюбена от години, й поставя ултиматум. Той няма да се ожени за нея, ако не уреди брака на сестра му с брат си.

За да постигне това Кинджал инсценира болки и моли Ахем да я откара на лекар. По пътя двамата срещат Анита, но въпреки молбите и увещанията й да се върне при нея, той я отблъсква.

Двойна сватба

Раши прави пореден опит да развали сватбата на Джигар и използва притеснението му да предложи на Сонал. Предлага му да й направи романтично предложение, репетирайки с нея. По време на представлението Урмила воли Сонал опитвайки се да й внуши, че Джигар е влюбен в друга. Но дори това не отказва младоженката, а младоженецът не иска да върви срещу волята на майка си.

Кинджал прави втори опит да осуети брака на брат си, като праща на Гопи писмо и твърди, че брат й не я обича. Раши отива в имението и сама се уверява, че Ахем няма нищо против сватбата с Гопи.

В деня на венчавката пристига ново писмо — този път от името на самия Ахем. В него Кинджал пише на бъдещата си снаха, че той няма да бъде на церемонията и изобщо да не си прави труда да идва. Раши вижда писмото и го прочита. Но отказва да разкрие истинското му съдържание, а изпраща братовчедка си на ритуала. Междувременно на Хетал й е дошла блестящата идея да организира двойна сватба. И Урмила прави последен опит да раздели Джигар и Сонал преди венчавката.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!