You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Остани с мен: Кинджал признава, че не е бременна, омъжват я за Давал

Остани с мен: Кинджал признава, че не е бременна, омъжват я за Давал

В новите епизоди на Остани с мен Кинджал признава, че не е бременна

Отказът на Уманг да се ожени за Кинджал, поставя семейството в ужасно положение. Предложението на Урмила Кинджал да се омъжи за Давал не е прието. Младото момиче не желае да има братовчед на Раши за свой съпруг, заради което си признава, че не е бременна. В отговор печели гнева на Кокила, която насила я принуждава да се омъжи за Давал.

Кинджал прави няколко опита да избяга, но без особен успех. В същото време бъдещето на Гопи става все по-неясно. Ахем настоява пред майка си, да върнат съпругата му обратно в дома на Урмила. Лелята на Гопи триумфира, защото вече прави планове как да превърне момичето в своя прислужница. В същото време е щастлива, че дъщеря й най-сетне ще бъде пълна господарка на къщата.

Плановете и на двете обаче се провалят, когато пристига бабата на Ахем. Майката на Кокила пристига в дома на Мода с гръм и трясък. И държи да се запознае с новата си снаха. Въпреки опитите на семейството да обясни сложната ситуация, възрастната жена настоява те да не крият снаха си. Накрая Ахем се примирява с неизбежното и връща съпругата си у дома.

Междувременно призракът на Анита отново застава между него и Гопи, но младото момиче е твърдо решено да спечели сърцето му. Баба му й подарява кутия за бижута, в която се оказва скрит идол на Кришна.

"Остани с мен" - нов индийски сериал превзема ефира
„Остани с мен“

Семейният живот не се отразява никак добре на Кинджал. Тя не иска да живее при Урмила, а Давал не може да наеме свое жилище. В един момент младото момиче прави опит да се върне у дома. Но Кокила се намесва и обърква намеренията й. Ахем пък научава, че Гопи има чувства към него и побеснява. Как ще приключи историята, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!