You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Остани с мен: Раши се опитва да спечели Нани

Остани с мен: Раши се опитва да спечели Нани

В Остани с мен препятствията за Кинджал и Гопи продължават

Ахем връща Гопи у дома, но Раши се опитва да я изгони. Тя й заявява, че няма право да участва в състезанието, тъй като не е част от семейство Моди. Кокила я чува и сурово я порицава пред Хетал. Заявява, че за не я Гопи си остава нейна снаха и тя държи да участва в надпреварата. Хетал също порицава Раши за поведението й. Любопитната снаха обаче не си взема поука и се опитва да отключи ковчежето, за да види съдържанието му.

Фибата се чупи и Раши бяга. Нани вижда Гопи до ковчежето и я обвинява, но Кокила защитава снаха си. Тя се досеща, че Раши стои зад проблема и я пита за накита й. Раши се измъква от ситуацията, но на двете бива забранено да влизат в стаята на Нани.

"Остани с мен" - нов индийски сериал превзема ефира
„Остани с мен“

В дома на Урмила Кинджал отказва да изпълнява домашни задължения или да предаде бижутата на лелята на Давал. С хитрост Урмила успява да ги вземе, но е принудена да даде резервния ключ. Тя наказва Кинджал като я кара да измие съдовете. Вместо да ги почисти, снаха й решава да купи нови. И ги разменя за дрехите на Урмила.

На следващия ден скандалът е огромен.

Кинджал настоява Давал да я заведе в студио за красота, което отдавна посещава и той с неохота приема. Там тя среща приятелката си Рима, която залъгва, че се е омъжила за влиятелен бизнесмен, а Давал е шофьорът им. Обиденият съпруг си замълчава, но насаме разкрива обидата си.

В същото време Раши съсипва украсата на Гопи за празника, а Кокила се кара на снаха си за грешките. Раши пък е обвинена, че е откраднала обувки, но Кокила я защитава и намира сандалите на гостенката.

Раши обаче прави поредната глупост. Цапа протезите на Нани с мастило, а после се опитва да поправи щетите. Кокила разбира за инцидента и засрамва снахата публично. Но този път и Джигар отказва да й прости.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!