You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Остани с мен“ заменя „Дъщерята на Ананди“: Любов и терзания в нов сериал по Нова

„Остани с мен“ заменя „Дъщерята на Ананди“: Любов и терзания в нов сериал по Нова

„Остани с мен“ заменя „Дъщерята на Ананди“

След като най-накрая успяхме да докачаме дългоочаквания хепиенд за „Дъщерята на Ананди“ и „Малката булка“, нов сериал грабва вниманието на зрителите на Нова телевизия. Всеки делничен ден от 13:30 ще се излъчва популярната драма „Остани с мен“. Историяна на Гопи и Раши напомня много на драматичната теленовела „Цветовете на любовта“. Но вместо приятелки и съюзнички, двете главни героини се превръщат в съпернички и врагове.

В главните роли ще видим едни от най-талантливите звезди на Индия — Гиа Манек, Деволина Бхаттачарджи, Рупал Пател, Вандана Витлани и Маниш Арора. Съвсем скоро ще ви срещнем с тях, разказвайки ви за най-интересните моменти от живота им.

Що се отнася до сериала, който стартира на 9 октомври, историята се развива в най-добрите традиции на жанра. Гопи и Раши са братовчедки и изключително добри приятелки. Когато семейството на Гопи загива, роднините й я осиновяват. Тя изгражда силна връзка с Раши, до момента, в който двете се женят.

Дръзка, освободена и модерна, Раши е независима и трудно приема да я наставляват. От своя страна Гопи е скромна, необразована и плаха — именно затова влиятелната бизнесдама Кокила Моди я избира за съпруга на сина си Ахем. Щастието им обаче не трае дълго. Свекървата осъзнава, че снаха й е твърде плаха и неспособна да се справи с модерния свят. Затова се заема да я превърне в образована и изискана дама, която да засенчи дори Раши.

"Остани с мен" - нов индийски сериал превзема ефира
„Остани с мен“ – нов индийски сериал превзема ефира сн. Интернет

Самата Раши се омъжва за братовчеда на Ахем — Джигар. И въпреки че на пръв поглед и за двете животът се е подредил, съдбата им поднася изненади. Раши ражда две момчета близнаци, а Гопи дъщеря — Меера. Малко след това младата жена открива, че семейството й е живо, а биологичната й сестра Радха отвлича дъщеря й. Прогонена и опозорена от дома си, Гопи дълги години отглежда сама второто си дете — Видя. И едва години по-късно успява да намери изгубеното си момиченце и да си върне съпруга. Но историята й не свършва тук…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!