You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Остани с мен“: Злодейката Раши от сериала, любимка на Индия в живота

„Остани с мен“: Злодейката Раши от сериала, любимка на Индия в живота

В „Остани с мен“ има две големи звезди и една от тях е Раши — Руча Хасабнис

Познавате я като „Раши“ в „Остани с мен“ — дъщеря на заможно семейство, която е жадна за внимание и популярност, обича хубавия живот и ненавижда братовчедка си Гопи, защото е по-обичана и харесвана от нея. В живота обаче Руча Хасабнис е истинска любимка на Индия. И води живот на принцеса, която обаче си мечтае да бъде обикновена Пепеляшка.

Популярната индийска актриса е родена през 1988 година в Мумбай. Родителите й са изключително богати предприемачи, които отрано я възпитават с мисълта, че един ден ще наследи семейния бизнес. От малка госпожицата се запознава със сложните семейни дела и също така завършва икономическо образование, което няма нищо общо с шоубизнеса. Получава отлично образование в някои от най-добрите университети на Индия. Актьорството обаче се оказва в кръвта й и семейството й решава да не я спира. Но я предупреждават, че това може да бъде само хоби за нея, тъй като й предстои да стане истинска бизнесдама.

Руча Хасабнис - злодейката Раши от "Остани с мен" се превърна в звезда в Индия
Руча Хасабнис – злодейката Раши от „Остани с мен“ се превърна в звезда в Индия сн. boliwoodlife

Талантът на Раши / Руча Хасабнис/ се разгръща още в първия й сериал — „Char Chaughi“. Там тя играе една от четирите сестри, които са главни героини на сериала. Публиката я приема с възхищение и много скоро се появяват и други предложения за участие.

Решена да изпробва всичките си възможности Руча внимателно подбира ролите си. И когато й предлагат да играе злобната Раши, тя приема с охота. „Да изиграеш лошото момиче винаги е по-голямо предизвикателство за актьора“, споделя младата актриса. И не крие, че охотно влиза в кожата на героинята. Двете обаче нямат нищо общо в живота.

Оттегляне на върха на славата

Точно когато сериалът е в пика си, а Руча на върха на славатаси, се случва нещо неочаквано… тя слиза от екран. Решението й изненадва всички. Сценаристите са принудени доста набързо да убият героинята й, а зрителите са шокирани — къде е любимата им злодейка?

Оказва се, че една от причините Руча Хасабнис да се оттегли от „Остани с мен“ са работните ангажименти към семейната й компания. През 2015 година, без много шум тя се омъжва за дългогодишния си приятел — Рахул. Оттогава почти не се появява под светлините на прожекторите.

„Аз съм повече домошар, отколкото светска личност. Предпочитам да си стоя у дома след напрегнат ден“, разкрива част от характера си актрисата.

Звездата от поредицата е категорична, че това е и другата причина да слезе от екрана. „Бизнесът ми изисква твърде много грижи и се налага да се посветя изцяло на него. Знам, че феновете ми се надяват скоро да ме видят на екран. Работя по нов проект и се надявам да имам възможност да им се похваля“, додава още тя.

Напразни надежди. За огромно разочарование на мнозина екранната Раши от „Остани с мен“ преди няколко седмици обяви, че трайно се оттегля от телевизията и шоубизнеса. „Честно казано, няма да се връщам на телевизията. Сега, когато работата поглъща целия ми ден и след като се омъжих, предпочитам да остана със семейството си. Най-важни за мен в момента са бизнесът ми, съпругът ми и семейството. Затова искам да продължа напред“, бе краткият коментар на Руча.

Със сигурност можем да кажем, че в нейно лице Индия загуби забележителна актриса. В света на бизнеса от друга страна й се носи славата на изключително успешна бизнес дама — не само красива и талантлива, но същата умна и забележително предприемчива.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!