You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Освободете се от негативната енергия в дома: Нужна е само подправка!

Освободете се от негативната енергия в дома: Нужна е само подправка!

Да се освободим от негативната енергия вкъщи

Стрес, напрежение, скандали, спорове… домът ви вече не е място, където се чувствате спокойно и уютно. Причините невинаги са свързани само с междуличностните отношения, но и с енергиите, които влизат в жилището ви.

Понякога дори огледалото не е достатъчно, за да спре движението на негативната енергия и тя буквално попива в стените на дома. И въпреки че нямате никакви основания да се чувствате изтощени и нервни, ако прибирайки се у дома, усещате необяснимо напрежение, значи се е натрупала твърде много негативна енергия.

Да се освободим от негативната енергия у дома
Да се освободим от негативната енергия у дома

По стара традиция, едно от най-изпитаните средства за справяне с това е каденето с тамян, но невинаги ни се намира, или пък миризмата му просто не ви е по вкуса. Според фън шуй специалистите обаче, във всеки дом има една подправка, която с лекота помага за абсорбирането на негативните енергии и прочистването на атмосферата в дома. Сол.

Благодарение на този малък ритуал, ще усетите, че просто много по-лесно се диша във вашия дом, поне когато става дума за енергийните вибрации.

Ароматизираната хималайска сол е изключително популярна и мнозина я използват като добавка за ваната, обаче, малко е известно за нейното благотворно действие за пречистване на дома.

За лампата от хималайска сол се смята, че действа като запалената свещ — поглъща отрицателните йони от пространството и пречиства въздуха. По този начин пречиства енергийно и вашия дом и офиса ви, благодарение на минералите, а те с помощта на нагряването от крушката се освобождават във въздуха.

Какво трябва да направите?

Преди сън почистете дома си с воден разтвор от хималайска сол по следния начин — една чаена лъжичка сол разтворете се в 100 мл вода, а след това оставете съда с разтвора през нощта на вашето нощно шкафче. На сутринта излейте водата в мивката или в тоалетната и изплакнете добре след това.

Опитайте да повтаряте този ритуал поне веднъж седмично и със сигурност по-лесно ще дишате, поне когато става дума за енергийните вибрации.

Ако не разполагате с хималайска сол, можете спокойно да използвате и морска сол за целта, като изпълните процедурата по абсолютно същия начин.

 

И накрая една препоръка, за всички, които се чувстват нервни, неспокойни и напрегнати без причина. В случай, че стресът в работата ви е дошъл в повече, прибирайки се у дома си вземете душ, като задължително обтрийте цялото си тяло с морска сол. Оставете я действа около минута и обилно изплакнете с вода. След което можете да продължите с обичайните си дейности. Резултатът несъмнено ще ви изненада.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!