You are here
Home > Здраве и красота > Освободете токсините в тялото с чаша вода: Часът „Ю – ши“ – тайната на китайската медицина

Освободете токсините в тялото с чаша вода: Часът „Ю – ши“ – тайната на китайската медицина

Спазвайте съветите на китайската медицина, за да сте в пълноценно здраве

„Ю – ши“

От 17 до 19 часа е така нареченият час „Ю – ши“.
По това време може да се погрижите да отстраните токсините и ненужните вещества от тялото. Бъбречните органи са особено активни в този часови отрязък, което ви дава знак да увеличите количеството вода. С нейна помощ вие ще пречистите бъбреците си, а и ще предотвратите евентуални заболявания, свързани с тях.

„Шен – ши“

От 15 до 17 часа е активен „Шен – ши“, който се свързва с пикочния мехур. Отново може да ускорите изхвърлянето на урината от организма, ако пиете повече вода. В следващия прозорец – този на „Ю – ши“, се осъществява кулминацията на процеса. Тялото се освобождава от отровите и всичко, което не му е потребно, за да функционира правилно.
Чаша вода в китайската медицина
За да поддържате бъбреците и пикочния мехур във форма и да им съдействате да се изчистят от шлаките, пийте поне по една чаша чиста вода в „Ю – ши“. Ако започнете преди това, по време на „Шен – ши“, тя ще премине през органите и ще се филтрира, превръщайки се в урина. Но може да се забави изхвърлянето й, ако не положите усилия и не си създадете навик да пиете вода и когато настъпи „Ю – ши“.
Не забравяйте, че профилактиката е най-доброто решение, защото бъбречните възпаления, инфекциите на уретрата, камъните в бъбреците са все болезнени и много неприятни заболявания.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!