You are here
Home > Lifestyle > От дефект – ефект: Модните грешки, с които ще изглеждаме перфектно

От дефект – ефект: Модните грешки, с които ще изглеждаме перфектно

Модна грешка или нова тенденция?

В днешно време не е задължително чантата и обувките да бъдат еднакви, но е добре все пак да има някаква хармония между тях. Звездите обаче охотно нарушават правилата, демонстрирайки забележително незачитане на златните правила на добрия стил.

Но пък дефектът става все по-ефектен и се превръща в тенденция.

В миналото комбинацията маратонки и кожен куфар беше немислима, а днес е обичайно явление. Задължителното съчетание–чанта и обувки, което беше ключово за добрия дамски стил, днес важи само за официални събития.

Много добро съчетание е високи ботуши с малка пощальонска чанта или чанта, която се носи диагонално през тялото. Или модел, който се носи през рамо.

Вижте още оригинални решения на младите звезди:

От дефект - ефект
От дефект – ефект

Иванка Тръмп

Въпреки, че през последните няколко месеца е в сянката на Мелания Тръмп, не може да не отбележим изтънчения вкус на Иванка. Изчистен от всички ненужни подробности, минималистичен, но винаги с някакъв ефект.

Палтото от камилска вълна, с което е облечена, очевидно е основен акцент в нейния гардероб в момента. То отлично се съчетава с чантата и обувките в различни цветове.

И въпреки че чантата е синя и няма нищо общо с останалата част от облеклото, Иванка изглежда страхотно!

Карли Клос

Черният си стил Карли Клостози път е освежила с червена чанта. Дамската чанта няма строги линии, провокативни обувки на висок ток й придават спокойна, но секси визия. Тя със сигурност знае, че носенето на един и същи цвят отгоре до долу е скучно, но с червената чанта просто е улучила в десятката.

Синди Крауфорд

Тя прекрасно знае, че ако чантата е голяма, обувките трябва да са опростени, както и обратното. За това тя изглежда перфектно и в най-простата комбинация.

И ето още няколко съвета:

Пъстроцветните чанти носете с обувки в един цвят, сходен с някой от тези, които върху на вашата чанта. Чанта с животинска щампа носете в комбинация с черни, кафяви или бежови обувки.

Ако искате да обуете маратонки, а не знаете с каква чанта да ги съчетаете, решението е голяма чанта или т.нар. пощальонска чанта.

Ако пък искате да съчетаете чанта и обувки с различни стилове, направете го, но се водете от това да имат поне нещо общо, да отговарят на стила на модната комбинация.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!